PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Ploile ameninţă din ce în ce mai multe regiuni, iar vântul se intensifică

PROGNOZA METEO. Joi şi vineri, cerul se va menţine mai mult noros. Va ploua, îndeosebi, în sudul ţării, unde se vor acumula cantităţi importante de apă. În Capitală, vântul începe să prindă putere, iar temperatura maximă va ajunge la 13 grade.

12 nov. 2014, 17:40
PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Ploile ameninţă din ce în ce mai multe regiuni, iar vântul se intensifică

PROGNOZA METEO. Joi, norii persistă peste regiunile extracarpatice unde local vor lasa burniţe, dar şi ploi, îndeosebi în sudul teritoriului, unde izolat se pot acumula, pana vineri dimineata, cantitati mai importante de apa, de pana la 10-15 l/mp. În vestul, nord-vestul şi centrul teritoriului, vremea va fi în continuare mai caldă decât în mod normal pentru această dată din an, cerul va fi parţial noros şi doar izolat, începând din a doua parte a zilei, va ploua slab. Vântul ramane mai nervos în sudul Banatului, dar si pe crestele munţilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 grade în nordul Moldovei şi 18 grade în regiunile vestice.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Ziua de joi vine in Capitala cu înnorări persistente şi reprize de ploaie. Vantul incepe si el sa prinda putere, asa ca va mai fura din cele aproximativ 13 grade pe care le vor arata termometrele.

PROGNOZA METEO. Vineri, cerul se va menţine mai mult noros în regiunile sudice şi estice si va continua sa ploua, în general slab, în Oltenia, cea mai mare parte a Munteniei, local în Dobrogea şi pe arii restrânse în Moldova şi Banat. În restul zonelor, soarele se ascune dupa nori din cand in cand, iar ploile pot să apară doar izolat. Vântul ramane mai sprinten prin sudul teritoriului, asa ca va accentua putin senzatia de rece, mai ales ca nu sunt anuntate la amiaza mai mult de 7 grade în Moldova, in timp ce in Maramures mercurul in termometre se avanta spre 17 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi mai mult noros în Capitala. Va ploua, iar vântul va mai avea unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade.

PROGNOZA METEO. Pentru sambata, meteorologii anunta temperaturi apropiate de normalul datei in regiunile extracarpatice, unde cerul este partial acopierit de nori şi izolat cade burnita. În restul teritoriului, vremea va fi uşor mai caldă decât în mod normal la această dată, iar soarelele destul de generos. Nu lipseste ceata din zonele joase, prezenta în primele ore ale intervalului la nivel local. Vantul ramane mai agitat numai în sudul Banatului şi pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 grade în nordul Moldovei şi 17 grade în Maramureş.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Norii nu se dau dusi nici sambata de pe cerul Capitalei, cand nu este exclus sa burniteze, in timp ce dimineata vine cu ceata. In aceste conditii la amiaza nu se vor inregistra mai mult de 10-11 grade.