PROGNOZA METEO PE TREI ZILE. Temperaturi în creştere, se va depăşi pragul de 30 de grade Celsius

Publicat: Marţi, 22 Mai 2018 16:53 // Actualizat: Marţi, 22 Mai 2018 18:33 // Sursa: romaniatv.net

Vremea se află într-un proces de încălzire, astfel încât joi se vor atinge 31 de grade, cu 30 de grade în Bucureşti. Precipitaţii se vor semnala doar pe arii restrânse, în special la munte.

Miercuri, în ţară, vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare mai ales după-amiaza și seara în vest, în nord-vest, în centru și în zona montană, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele Carpaților Meridionali și în sudul Banatului. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 29 de grade, iar cele minime în
general între 7 și 17 grade. Cu totul izolat, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

Şi la Bucureşti, miercuri, vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 13...15 grade.

Joi, în ţară, vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 și 31 de grade, iar cele minime în general între 7 și 17 grade. În regiunile vestice și în zona de munte, îndeosebi după-amiaza și seara, înnorările vor fi temporar accentuate și local se vor semnala averse și descărcări electrice. Vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene izolate. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane. Dimineața și noaptea, cu totul izolat, vor fi condiții de ceață.

Şi la Bucureşti, joi, vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată, cu o maximă de 29...30 de grade și minima de 14...16 grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Vineri, în ţară, vremea va fi în continuare caldă, dar gradul de instabilitate atmosferică va fi în creștere. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și mai ales pe parcursul zilei se vor semnala averse și descărcări electrice la munte, local în jumătatea de nord a țării și pe arii mai restrânse în rest. Izolat va cădea grindină și se vor cumula cantități de apă mai însemnate în intervale scurte de timp. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în
est, în sud-est, iar de scurtă durată și în timpul ploilor. Temperaturile maxime se vor încadra între 21 și 30 de grade, iar cele minime între 8 și 18 grade. Dimineața și noaptea în zonele joase de relief vor fi condiții de ceață.

Şi la Bucureşti, vineri, vremea se va menține caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza când va crește probabilitatea pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 14...16 grade.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8743
RON
30 Oct
noapte 6 °
zi 14 °
Ultimele joburi adaugate
24 H