PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va menţine rece pentru această dată

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi rece în zilele următoare. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în zonele joase de relief, unde vor fi condiții de ceață asociată cu chiciură și fulguieli.

08 feb. 2017, 14:59
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va menţine rece pentru această dată

PROGNOZA METEO JOI Înnorările vor persista, în majoritatea regiunilor, iar precipitațiile vor fi în diminuare semnificativă și în restrângere ca arie. Îndeosebi în cursul zilei va mai ninge, în general slab, în Oltenia, Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei și la munte, iar în vest şi în centru pe spaţii mici vor mai fi și ploi sau lapoviță.

Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în prima parte a intervalului în sud și sud-est, cu viteze de până la 50-55 km/h, dar și pe crestele montane, în special ale Carpaților Orientali și Meridionali, spulberând zăpada. Temperaturile maxime vor avea valori de la -8 grade în Moldova, până la 7 grade izolat în Crişana, Maramureş, vestul şi nordul Transilvaniei; minimele se vor încadra între -18…-16 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi -1…0 grade în Dealurile de Vest. În zonele joase de relief, îndeosebi noaptea, va fi ceata asociată şi cu depunere de chiciură.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi rece, cu temperaturi mai mici decat în ziua precedenta. Cerul va fi mai mult noros si pe parcursul zilei, dar si la începutul nopții, va mai ninge slab. Vântul va mai avea unele intensificări. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -4 grade, iar cea minimă va fi de -8…-7 grade.

PROGNOZA METEO VINERI Valorile termice se vor menține mai coborâte decât cele normale in aceasta perioada în regiunile extracarpatice, iar în rest vor fi apropiate de acestea, în timp ce dimineața și mai ales noaptea va fi ger local în sudul, estul și centrul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în zonele joase de relief, unde vor fi condiții de ceață asociată cu chiciură și fulguieli. Vântul va mai avea intensificari în sudul Banatului, pe litoral și în deltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -8 grade in Moldova și 7 grade in Maramures, iar cele minime între -20 grade in depresiunile din estul Transilvaniei și -3..-2 grade in Dealurile de Vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va menține rece pentru această dată, geroasă la sfârșitul nopții. Cerul va fi temporar noros. Vor fi condiții de fulguială în cursul zilei, apoi de ceață și chiciură. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de -5…-4 grade, iar cea minimă de -12…-10 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. În sudul și în estul țării vor fi înnorări, în general, persistente și pe arii restrânse va fulgui. În restul teritoriului, cerul va fi variabil la senin, dar în zonele joase de relief, mai ales dimineața și noaptea, izolat va fi ceață, asociată și cu depunere de chiciură. Vântul va avea intensificări în sudul Banatului, dar temporar și la cote mai reduse și în sudul Moldovei, Bărăgan și Dobrogea și pe crestele montane. Valorile termice diurne vor caracteriza o vreme deosebit de rece pentru această perioadă în sudul și estul țării, iar în rest, vor fi apropiate de mediile multianuale. Astfel, maximele vor fi cuprinse, în general, între – 6 grade in est si in sud si 5..6 grade in Dealurile de vest. Noaptea vremea va fi geroasă în regiunile nordice, centrale și pe arii restrânse în cele de sud. Minimele vor fi cuprinse între -18…-16 grade în depresiunile Carpaților Orientali și -4 grade în Dealurile de Vest și pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi deosebit de rece. Vor fi înnorări, în general, persistente și condiții ca, trecător, să fulguiască. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -6 grade, iar cea minimă va fi de -10…-8 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA În sudul și în estul țării vremea se va menține deosebit de rece, pe arii restrânse geroasă dimineața și noaptea. În aceste zone, vor mai fi înnorări ale cerului și izolat va mai fulgui. În restul teritoriului cerul va fi variabil spre senin, valorile termice diurne vor fi apropiate de cele normale, pentru această perioadă, dar dimineața și noaptea, vremea va fi rece, local geroasă în Transilvania și Maramureș. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în sudul Banatului, dar, trecător, și pe litoral și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -5 și 5 grade, iar cele minime între -20 de grade în depresiunile Carpaților Orientali și -4 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. În zonele joase de relief, izolat va fi ceață, asociată cu depunere de chiciură.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi, în continuare, deosebit de rece. Cerul va avea înnorări, dar condițiile de fulguială vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de -4…-3 grade, iar cea minimă de -10…-8 grade.

PROGNOZA METEO DE LUNI PANA MIERCURI Valorile termice vor fi în creștere în cea mai mare parte a țării. În zonele joase de relief, local se va semnala ceață, asociată cu depunere de chiciură și trecător fulguieli.