PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Cer mai mult noros, temperaturi scăzute şi ninsori. Vezi cum o să fie VREMEA PE 1 DECEMBRIE

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi închisă se va răci față de zilele precedente. În Bucureşti, vremea va fi închisă, temporar va ploua, mai ales spre seară și în cursul nopții, iar cantitățile de apă vor fi însemnate. La începutul lunii decembrie, valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale pentru începutul lunii decembrie.

26 nov. 2017, 14:02
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Cer mai mult noros, temperaturi scăzute şi ninsori. Vezi cum o să fie VREMEA PE 1 DECEMBRIE

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi noros și vor fi precipitaţii în cea mai mare parte a țării, exceptând sud-estul, unde ploile se vor semnala pe spații mici și doar spre sfârșitul nopții. În Banat, Crișana, Maramureș și zona de munte aferentă, cantitățile de apă vor depăși pe arii restrânse 15…20 l/mp. Va ploua, iar în Maramureș, nordul Moldovei și al Transilvaniei și în zona de deal din regiunile vestice, îndeosebi spre dimineață, trecător se vor semnala precipitații mixte.

La munte, treptat vor predomina ninsorile și mai ales în zona înaltă se va depune strat de zăpadă. Îndeosebi în sud-estul teritoriului va mai fi ceață, posibil asociată trecător cu burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Câmpia de Vest și pe crestele montane. Temperaturile minime se vor încadra între -1 și 10 grade, cu cele mai ridicate valori pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi noros și trecător vor fi condiții de burniță sau ploaie slabă. Temperatura minimă va fi de 4…5 grade. Îndeosebi în zona preorășenească va mai fi ceață.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi închisă se va răci față de zilele precedente, îndeosebi în jumătatea de nord-vest a teritoriului. Temporar vor fi precipitații în sudul, centrul și estul țării, iar la începutul zilei izolat și în rest. Cantitățile de apă vor fi însemnate, iar în Muntenia, estul Olteniei și sudul Moldovei, precum și în zona de munte aferentă, vor depăși 25 l/mp și izolat 40…50 l/mp.

În regiunile sudice și sud-estice vor predomina ploile, în Moldova, Maramureș și în zona de deal din Crișana și Banat se vor semnala precipitații mixte, iar în Transilvania, ziua vor fi ploi și lapoviță, iar noaptea mai ales ninsori.

La munte va ninge, cu precădere în Carpații Meridionali și Orientali se va depune strat de zăpadă, local consistent şi îndeosebi în zona înaltă, vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală de 55…70 km/h, trecător spulberând zăpada. Intensificări ale vântului vor fi și în restul zonelor, dar în special în jumătatea de est a munteniei unde rafalele vor atinge 55…65 km/h.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1…2 grade în zona deluroasă din Crișana și în nordul Moldovei și 12…13 grade în Dobrogea, iar cele minime se vor încadra între -4 și 6 grade, mai ridicate pe litoral, până în jurul valorii de 10 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi închisă, temporar va ploua, mai ales spre seară și în cursul nopții, iar cantitățile de apă vor fi însemnate. Vântul se va intensifica îndeosebi în a doua parte a intervalului, când vor fi rafale în jurul a 50 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. În sudul, centrul și estul țării vremea va fi închisă și mai ales în prima parte a intervalului temporar se vor semnala precipitații. Cantitățile de apă vor mai depăși pe arii restrânse 15…20 l/mp, iar în zona Carpaților de curbură, izolat 30 l/mp.

În regiunile sudice și sud-estice vor predomina ploile, în Moldova se vor semnala precipitații mixte, iar în Transilvania vor fi mai ales ninsori. În Carpații Meridionali și Orientali, va continua să ningă, local însemnat cantitativ şi cu precădere în zona înaltă, vântul va avea intensificări, cu viteze la rafală de 55…70 km/h, trecător spulberând zăpada. Intensificări ale vântului vor fi în cursul zilei și în sud-estul teritoriului unde rafalele vor mai depăși pe arii restrânse 50…55 KM/H.

În regiunile vestice, iar noaptea și în cele sud-vestice, cerul va fi variabil. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 7 grade, mai ridicate în Dobrogea până spre 8…10 grade, iar cele minime, în general, între -5 și 3 grade. În zonele joase de relief, mai ales noaptea, izolat se va semnala ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menține închisă și temporar va mai ploua slab pe parcursul zilei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în primele ore ale intervalului. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă de 2…3 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Cerul va fi mai mult noros, ziua îndeosebi în regiunile estice, unde doar izolat va fi burniță sau ploaie slabă, iar noaptea în cele vestice și de sud-vest, unde local vor fi precipitații predominant sub formă de ploaie. În zona montană, pe arii restrânse vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte și în vestul teritoriului. Valorile termice vor fi apropiate de cele normale pentru sfârșitul lunii noiembrie, cu maxime cuprinse între 0 și 10 grade și minime în general între -7 și 4 grade. Dimineața și noaptea în zonele joase, local va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -1 grad. Îndeosebi spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

CITEŞTE ŞI: ANM: COD PORTOCALIU de ninsori şi viscol pentru şapte judeţe. Ploi şi vânt puternic în jumătate de ţară

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi închisă, cu precipitații predominant sub formă de ploaie pe arii extinse, la începutul intervalului, în regiunile vestice și sud-vestice, apoi și în restul teritoriului. În zona montană precipitațiile vor fi mixte. Vântul va avea intensificări în majoritatea zonelor, mai susținute în vest, în sud-est și la munte, iar pe creste va fi tare. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 15 grade, iar cele minime -1 și 11 grade. Dimineața, în zonele joase, pe arii restrânse va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi noros şi mai ales spre seară și noaptea va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade.

PROGNOZA METEO VINERI, SÂMBĂTĂ, DUMINICĂ. Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale pentru începutul lunii decembrie. Temporar vor fi precipitații în toate regiunile.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată în cea mai mare parte a intervalului.