PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă PLOI, fulgere, GRINDINĂ şi vânt

PROGNOZA METEO. Meteorologii nu au veşti bune pentru noi. În zilele următoare este anunţată vreme instabilă. temperaturile vor începea să scadă în weekend, iar în unele zone sunt aşteptate ploi, descărcări electrice şi vânt.

08 apr. 2016, 14:28
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă PLOI, fulgere, GRINDINĂ şi vânt

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va deveni în general instabilă. Instabilitatea atmosferică se va manifesta prin înnorări, temporar accentuate, ploi cu caracter de aversă şi descărcări electrice. Astfel de fenomene vor fi prezente, în interiorul arcului carpatic, la deal şi la munte, cu precădere în cursul zilei, iar în restul teritoriului, pe arii restrânse, spre seară şi noaptea. Local în vest, în nord, în centru şi zona montană şi izolat în celelalte regiuni, cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp. Vor fi condiţii de grindină. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări la munte, în est şi sud-est, dar de scurtă durată şi în timpul ploilor.

Temperaturile maxime, mai scăzute decât cele din ziua precedentă, dar încă peste cele normale specifice perioadei, în mare parte din ţară, vor avea valori de la 13…14 grade pe litoral şi în Deltă, până în jurul a 24 de grade, izolat în Muntenia şi în Moldova.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil cu înnorări spre seara şi noaptea, când vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Din punct de vedere termic, vremea va caldă pentru această dată. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea va fi în general instabilă cu ploi, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în toate regiunile, dar pe arii mai extinse în centru, în sud şi în est. Local, cantităţile de apă vor depăşi 20 l/mp şi izolat 40 l/mp, îndeosebi, la deal şi la munte, dar mai ales în zona Carpaţilor Meridionali. Vor mai fi caderi de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 13 grade in Delta si in Dealurile de Vest şi 23 de grade in est.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi instabilă cu ploi şi descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat cu intensificări de scurtă durată. Temperatura maximă, mai scăzută decât cea din ziua anterioară se va situa în jurul valorii de 18 grade.

PROGNOZA METEO LUNI. În jumătatea estică a ţării, cerul va fi mai mult noros şi, mai ales în cursul zilei, va ploua pe arii extinse. Ploile, mai ales sub formă de aversă, vor fi însoţite izolat de descărcări electrice, iar local cantităţile de apă vor fi însemnate. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, iar ploile se vor semnala pe arii restrânse şi vor fi, în general, slabe cantitativ.

Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări, îndeosebi în cursul zilei, în regiunile sud-vestice şi de răsărit şi la munte. Regimul termic va fi caracterizat de valori de temperatură normale pentru această dată din an, urmând a se înregistra maxime cuprinse între 12 in nordul Moldovei si in depresiuni şi 20 de grade in nord-vest sud-vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi normală din punct de vedere termic pentru începutul celei de-a doua decade a lunii aprilie. Cerul va prezenta înnorări şi, mai ales în cursul zilei, temporar va mai ploua, şi sub formă de aversă. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade.

Incepand de marti vremea se va încălzi în cea mai mare parte a ţării astfel ca valorile termice vor fi mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă . Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în regiunile vestice, nordice şi centrale. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 şi 24 de grade.