PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Mult mai cald decât în mod obişnuit în această perioadă, temperturi de până la 32 de grade

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme frumoasă şi în zilele următoare. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate, îndeosebi după-amiaza si seara, în regiunile vestice si în zonele montane, unde local vor fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice. VINERI si SAMBATA, valorile termice vor marca o crestere usoară si treptată, astfel ca vremea va fi din nou deosebit de caldă în cea mai mare parte a tării.

11 sept. 2016, 13:26
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Mult mai cald decât în mod obişnuit în această perioadă, temperturi de până la 32 de grade

PROGNOZA METEO la noapte: Cerul va avea înnorări temporar accentuate în prima parte a nopţii în Banat, unde pe arii restrânse vor fi averse, descărcări electrice şi posibil intensificări de scurtă durată ale vântului, dar şi în Crişana şi zona montană unde astfel de fenomene se vor semnala izolat. Temperaturile minime, mult mai ridicate decât cele normale pentru această dată, se vor încadra între 7…9 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali si în jurul a 20 de grade în Dealurile de Vest şi pe litoral. Spre dimineaţă se va forma ceaţă în depresiuni şi posibil pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă va fi de 17…18 grade, mai scăzută în zona preorăşenească.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi în continuare mult mai caldă decât ar fi normal pentru a doua decadă a lunii septembrie; temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade pe litoral şi 32 de grade in zonele de campie si de podis. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse şi descărcări electrice pe arii restrânse la munte şi izolat în regiunile vestice. Vântul va sufla slab si moderat, cu unele intensificări în sud-est, dar de scurtă durată şi în rest, asociat ploilor. Dimineaţa şi noaptea, în special în depresiunile intramontane, vor fi condiţii de ceată.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Vremea se va menţine cu mult mai caldă decât în mod obişnuit în această perioadă din an. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 31 de grade.

PROGNOZA METEO MARTI: Deşi în uşoară scădere în jumătatea de nord-vest, valorile termice se vor situa în continuare peste cele normale în această perioadă din an în toată ţara, astfel că cele maxime se vor încadra între 24 de grade in depresiuni si pe litoral şi 32 de grade in Moldova. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate, îndeosebi după-amiaza si seara, în regiunile vestice si în zonele montane, unde local vor fi averse, posibil însoţite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat. Dimineaţa şi noaptea în depresiuni vor fi condiţii de ceată.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Va fi în continuare o vreme mai caldă decât ar fi normal în a doua decadă a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI: Valorile termice vor marca o scădere usoară în partea de est si sud-est a teritoriului, dar vremea va rămâne caldă pentru această dată, în timp ce în restul teritoriului se va mentine deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales ziua în regiunile estice si în zonele montane, iar seara si noaptea îndeosebi în sudul teritoriului, unde pe arii restrânse vor fi averse si descărcări electrice. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificari în Moldova, Dobrogea si estul Munteniei si la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 de grade in nordul Moldovei şi 31 de grade in Lunca Dunarii. Dimineata si noaptea vor fi conditii de ceată în zonele joase de relief.

PROGNOZA METEO BUCURESTI: Desi valorile termice vor marca o scădere usoară, vremea va fi în continuare caldă pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporar accentuate, în special seara si noaptea, când trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă va fi de 28…29 de grade.

TENDINTA

PROGNOZA METEO JOI – Valorile termice vor scădea în toate regiunile, dar vremea se va mentine caldă pentru mijlocul lunii septembrie în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări pe parcursul zilei la munte si în regiunile sudice, însă numai izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare în partea de est a teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 de grade in nordul litoralului şi 29 de grade in sudul Olteniei. Dimineata si noaptea, în zonele joase de relief, pe spatii mici se va semnala ceată.

PROGNOZA METEO VINERI si SAMBATA – Valorile termice vor marca o crestere usoară si treptată, astfel ca vremea va fi din nou deosebit de caldă în cea mai mare parte a tării. Probabilitatea de aparitie a ploilor va fi în crestere în ultimele două zile ale intervalului, începând cu regiunile din partea de vest a teritoriului.