PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Se anunţă temperaturi de vară

PROGNOZA METEO. Vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească în următoarele zile.Temperaturile maxime vor fi în jurul celor normale în sud şi în sud-est şi se vor situa peste cele caracteristice perioadei în restul ţării.

06 apr. 2020, 19:41
PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Se anunţă temperaturi de vară

PROGNOZĂ METEO LA NOAPTE. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului și pe litoral. Temperaturile minime se vor încadra între -6 și 6 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, spre -12 grade, dar și ușor mai ridicate în Dealurile de Vest. Se va semnala brumă în Transilvania, Maramureș și local, cu precădere în zonele deluroase, în restul teritoriului.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI. Cerul va fi mai mult senin. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 0…2 grade, ușor mai scăzută, spre -2 grade, în zona preorășenească unde vor fi condiții de brumă.

PROGNOZĂ METEO MARŢI. Valorile termice vor fi în creștere ușoară față de intervalul anterior în cea mai mare parte a țării, însă vremea se va menține rece pentru această dată dimineața și noaptea. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în sudul Banatului, Dobrogea și local în Muntenia. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 20 de grade, cu cele mai ridicate valori în nord-vest și nord-est, iar cele minime se vor situa între -3 și 9 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei spre -10 grade. Noaptea, local în centrul țării și pe arii restrânse în rest, se va semnala brumă.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI se va încălzi, devenind apropiată de normal din punct de vedere termic. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă de 1…3 grade, ușor mai scăzută, spre -1 grad, în zona preorășenească unde vor fi condiții de brumă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat în cursul zilei și slab noaptea.

PROGNOZĂ METEO MIERCURI. Vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească. Temperaturile maxime vor fi în jurul celor normale în sud şi în sud-est şi se vor situa peste cele caracteristice perioadei în restul ţării, iar la scara întregii țări se vor încadra între 11…14 grade pe litoral şi 21…22 de grade în nord-est. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -1 şi 8 grade, mai scăzute în depresiuni, până spre -7 grade în cele din estul Transilvaniei, dar şi mai ridicate în Dealurile de Vest, spre 10 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în Dobrogea. Noaptea, pe arii restrânse în depresiuni și în zonele deluroase, se va produce brumă.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi frumoasă și va continua să se încălzească uşor, astfel încât temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 19 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat.

PROGNOZĂ METEO JOI. Vremea va fi frumoasă şi va deveni caldă pentru această dată în toate regiunile. Temperaturile maxime se vor încadra între 13…14 grade pe litoral şi 23…24 de grade în est și sud-est, iar cele minime vor fi cuprinse între -4…-2 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 10…11 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Izolat, în depresiuni, dimineața și noaptea va mai fi brumă.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi frumoasă şi va deveni caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 22…23 de grade, iar cea minimă de 5…7 grade.

PROGNOZĂ METEO VINERI. Vremea va fi frumoasă şi caldă. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 16 şi 24 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-est și sud, iar temperaturile minime vor fi cuprinse între 0 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 10 grade pe litoral și în Dealurile de Vest. Cerul, mai mult senin, va avea unele înnorări ziua în nordul, estul și parțial centrul țării, unde trecător vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare în regiunile nord-estice și estice, precum și pe crestele montane înalte. Izolat, noaptea, vor fi condiții de ceață în zonele joase de relief.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi frumoasă şi caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat.
Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 7…9 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 11.04.2020 ORA 09 – 14.04.2020 ORA 09

ÎN ȚARĂ: Vremea se va menţine frumoasă și caldă în cea mai mare parte a intervalului și abia în ultima zi va crește
probabilitatea pentru ploi slabe, mai ales în nordul și nord-estul țării, unde și valorile termice vor marca o scădere.

BUCUREȘTI: Vremea se va menține frumoasă și caldă.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pentru Florii şi Paşte. Meteorologii anunţă vreme caldă cu temperaturi de 22 grade, dar şi ploi