PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme călduroasă, cerul va fi mai mult senin

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi în continuare predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. 

08 aug. 2018, 14:39
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme călduroasă, cerul va fi mai mult senin

PROGNOZA METEO 08 august ORA 21 – 09 august, ORA 09 ÎN ŢARĂ. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la munte, în special în Carpații Meridionali, unde izolat vor fi averse. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări pe litoral. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 12 și 22 de grade. Pe suprafețe mici, cu precădere în depresiuni, se va forma ceață.

BUCUREŞTI Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 18…20 de grade.

PROGNOZA METEO 09 august, ORA 09 – 10 august, ORA 09 ÎN ŢARĂ Vremea va fi în general frumoasă și călduroasă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza la munte, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări pe litoral și în vestul Carpaților Meridionali. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 26 și 35 de grade, iar cele minime în general între 10 și 20 de grade. În depresiuni vor fi condiții de ceață. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va atinge şi depăşi uşor pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic local în Câmpia de Vest și pe arii restrânse în Câmpia Română.

BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă și călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 32 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) se va apropia de pragul critic de 80 de unităţi al disconfortului termic.

PROGNOZA METEO 10 august, ORA 09 – 11 august, ORA 09 ÎN ŢARĂ Vremea va fi predominant frumoasă și călduroasă în majoritatea zonelor țării. Cerul va fi mai mult senin, iar unele înnorări, averse și posibil descărcări electrice se vor semnala doar izolat, mai ales în zonele montane. Vântul va sufla slab până la moderat, cu ușoare intensificări în Carpații Meridionali și pe litoral. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 34 de grade, iar cele minime între 7 grade în estul Transilvaniei și 22 de grade pe litoral. Dimineața, cu precădere în depresiuni, vor fi condiții de ceață. BUCUREŞTI Vremea va fi predominant frumoasă și călduroasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă în jur de 16 grade.

PROGNOZA METEO 11  august, ORA 09 – 12  august, ORA 09 ÎN ŢARĂ Vremea va fi în continuare predominant frumoasă, dar călduroasă îndeosebi în regiunile vestice. Cerul va fi mai mult senin, dar în timpul după-amiezii în zonele montane, iar seara și noaptea în nord-vestul și nordul teritoriului, vor fi unele înnorări și cu totul izolat se vor semnala ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 33 de grade, cu cele mai ridicate valori în Câmpia de Vest, iar cele minime între 10 și 21 de grade, mai coborâte în depresiunile Carpaților Orientali.

BUCUREŞTI Vremea va fi în continuare frumoasă, cu cer mai mult senin. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade, iar minima de 16…17 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească

PROGNOZA METEOROLOGICĂ 12  august, ORA 09 – 13  august, ORA 09 ÎN ŢARĂ Vremea se va menține predominant frumoasă, dar călduroasă în orele amiezii în zonele de câmpie. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara în regiunile nord-estice, precum și la munte, unde izolat vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 32 de grade, iar cele minime, în general, între 10 și 20 de grade.

BUCUREŞTI Vremea se va menține frumoasă, dar călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade, iar minima va fi de 17…18 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

TENDINŢA 13  august, ORA 09 – 16  august ORA 09 ÎN ŢARĂ Vremea se va menține călduroasă în majoritatea regiunilor. Probabilitatea de apariție a manifestarilor specifice instabilității atmosferice va fi mai mare în a doua parte a intervalului pentru vestul și nord-vestul țării.

BUCUREŞTI Vremea va se va menține frumoasă dar călduroasă.