PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme deosebit de caldă, temperaturi de vară la început de mai

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi caldă, chiar deosebit de cadă pentru începutul lunii mai, local în sudul și estul țării. Mercurul din termometre va ajunge până la 29 grade Celsius. În unele zone din ţară vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

01 mai 2017, 13:58
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme deosebit de caldă, temperaturi de vară la început de mai

PROGNOZA METEO MARTI Vremea va deveni caldă în toată țara. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări în timpul zilei în vestul și centrul țării, precum și la munte, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată, descărcări electrice și posibil intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade pe litoral si 27 de grade in Transilvania si in sudul Munteniei, iar cele minime în general între 6 și 14 grade. În primele ore ale dimineții și noaptea, izolat va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi frumoasă și va deveni caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea va fi caldă, chiar deosebit de caldă pentru începutul lunii mai, local în sudul și estul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza și noaptea în zonele montane, dar și în vestul, centrul și nordul țării, unde se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și vor fi condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade pe litoral și 29 de grade în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 5 și 15 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va menține frumoasă și caldă pentru această dată. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

PROGNOZA METEO JOI Vremea se va menține mai caldă decât în mod normal pentru această perioadă din an în sudul, estul și centrul țării, în timp ce în restul zonelor, valorile termice diurne, deși în scădere ușoară față de ziua anterioară, se vor situa, în general, în jurul mediilor multianuale.

În regiunile sud-vestice, vestice și centrale precum și în zona montană, vremea va deveni în general instabilă, temporar înnorările vor fi accentuate și în special după-amiaza și în cursul nopții vor fi averse, însoțite de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului, iar pe spații mici se vor putea cumula cantități de apă însemante și vor fi posibile căderi de grindină.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, mai mult senin în a doua parte a intervalului și doar pe arii restrânse vor fi condiții pentru ploi slabe, trecătoare. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 grade pe litoral și 29 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime între 5 și 15 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va menține frumoasă și mai caldă decât în mod normal pentru această dată din an. Cerul va fi variabil la senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade.

PROGNOZA METEO VINERI În jumătatea vestică a teritoriului precum și în zona montană gradul de instabilitate atmosferică va fi ridicat, vor fi înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, frecvente descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, iar pe spații mici vor fi posibile căderi de grindină și se vor cumula cantități de apă mai însemnate.

În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar fenomenele specifice instabilității atmosferice își vor face apariția doar pe arii restrânse și la intensități mult mai mici îndeosebi spre seară și pe parcursul nopții. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 și 26 de grade, iar cele minime între 6 și 13 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi în continuare caracterizată de valori de temperatură mai ridicate decât cele climatologic specifice periodei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în orele serii și pe parcursul nopții când se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă de 10…11 grade.

PROGNOZA METEO DE SAMBATA PANA LUNI Vremea va fi în general instabilă în majoritatea regiunilor și va intra treptat într-un proces de răcire, urmând astfel a se înregistra valori termice în general apropiate de cele climatologic specifice perioadei.

Vezi si: PROGNOZA METEO pe două săptămâni: valorile termice vor fi în creştere treptată