PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Vreme închisă şi precipitaţii

PROGNOZA METEO. Vremea va fi predominant închisă, cu precipitații, în general slabe cantitativ, în majoritatea regiunilor.

28 ian. 2019, 14:49
PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Vreme închisă şi precipitaţii

PROGNOZA METEO LA NOAPTE Cerul va fi mai mult noros. În jumătatea de vest a țării, temporar vor fi precipitații slabe mai ales sub formă de ploaie, iar la munte mixte și pe arii restrânse vor fi depuneri de polei în special în zona Olteniei. În restul teritoriului, dar cu precădere în Moldova și Muntenia, local se va semnala ceață, posibil asociată cu burniță sau chiciură și vor fi condiții de ghețuș. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în Banat și la munte, în special pe creste, unde la rafală va depăși 80 km/h spulberând zăpada, dar trecător și la cote mai reduse vor fi intensificări și în regiunile estice și sud-estice. Temperaturile minime, mai ridicate decât în noaptea precedentă vor fi cuprinse, în general, între -6 și 4 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va fi mai mult noros și se va semnala ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de -2 grade.

PROGNOZA METEO MARTI Vremea va fi în general închisă. Temporar se vor semnala precipitații, predominant sub formă de ploaie, în general slabe cantitativ, ziua în Banat, Oltenia, local în Muntenia și Transilvania și pe arii restrânse în celelalte regiuni, iar noaptea îndeosebi în sudul, centrul și nord-estul teritoriului. În zonele de munte vor fi ploi și lapovițe, iar la peste 1400 m altitudine va ninge. Pe arii restrânse se va forma polei, cu o probabilitate mai mare în primele ore în Oltenia, iar în a doua parte a intervalului în Moldova și estul Transilvaniei. În regiunile extracarpatice și izolat în rest, mai ales dimineața și noaptea se va semnala ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane unde trecător va mai spulbera zăpada, dar și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 0 și 10 grade, mai ridicate în Dobrogea până spre 12…14 grade, unde va fi cald pentru această perioadă, iar cele minime se vor situa, în general, între -4 și 6 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi în general închisă. În primele ore ale zilei se va semnala ceață, iar seara și noaptea va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea se va menține în general închisă. Local și temporar vor fi precipitații mai ales sub formă de ploaie, exceptând zona de munte, unde vor fi mixte. În regiunile intracarpatice, trecător, îndeosebi noaptea, se va semnala lapoviță și posibil ninsoare. Pe arii restrânse în dealurile sudice și în zona Carpaților Meridionali și de Curbură se pot cumula 10…15 l/mp. Izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 grad în nordul Moldovei și în jur de 13 grade în Dobrogea, iar cele minime între -2 și 5 grade. În zonele joase se va semnala ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va avea unele înnorări și va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului, în creștere față de ziua anterioară va avea o maximă de 6…7 grade, iar minima se va situa în jur de 3 grade. Vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO JOI Vremea va fi predominant închisă, cu precipitații, în general slabe cantitativ, în majoritatea regiunilor, dar în special în cele sudice, centrale și estice. Acestea vor fi mai ales sub formă de ploaie, iar în Maramureș, Transilvania și la munte vor fi și lapovițe sau ninsori. Izolat vor mai fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 12 grade, iar cele minime între -3 și 5 grade, mai ridicate în Dobrogea. Pe arii restrânse se va semnala ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va avea înnorări și mai ales ziua, trecător va ploua slab. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade. Noaptea va crește probabilitatea de formare a ceții.

PROGNOZA METEO VINERI Cerul va fi temporar noros și pe arii restrânse va ploua slab, ziua în sud-est, iar noaptea în vestul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în regiunile vestice și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 3 și 10 grade, iar cele minime între -4 și 6 grade, izolat mai scăzute în estul Transilvaniei și nordul Moldovei. Dimineața și noaptea, local în sud și est și izolat în rest va fi ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Cerul va fi temporar noros, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -2…0 grade.

DE SAMBATA PANA LUNI Temperatura aerului va fi în creștere, astfel încât în mare parte din țară regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele climatologice specifice perioadei. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi mai ridicată în vest, centru și sud.