PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme predominant frumoasă, cerul va fi mai mult senin

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă temperaturi ridicate pentru zilele următoare. Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin. La inceputul saptamanii viitoare vremea va continua să se încălzească ușor și va deveni călduroasă.

25 aug. 2016, 13:37
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme predominant frumoasă, cerul va fi mai mult senin

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi predominant frumoasă, cu cer variabil, mai mult senin în jumătatea de nord. Unele înnorări şi averse vor fi posibile, izolat, în extremitatea de sud-vest, iar seara şi noaptea pe litoral. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări temporare, în cursul zilei, în sud-estul țării şi la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 in depresiuni și 30 de grade in extremitatea de sud-vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menţine frumoasă, cu cer mai mult senin şi vânt moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ. Vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, exceptând partea de sud-est a țării, unde cu precădere spre seară și în cursul nopții, va avea înnorări și va ploua, local în Dobrogea, în special în zona de litoral și în Deltă și izolat în sudul Moldovei și în Bărăgan. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare, în a doua parte a zilei, în Dobrogea. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade in estul Transilvaniei si pe litoral și 31 de grade in extremitatea vest a Olteniei.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi predominant frumoasă, cu valori termice apropiate de mediile climatologice ale perioadei. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi ușor, în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin, exceptând Dobrogea, Bărăganul și sudul Moldovei, unde, mai ales spre seară și noaptea, va avea înnorări temporare și, pe arii relativ restrânse, vor fi ploi de scurtă durată, posibil însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla moderat, cu intensificări trecătoare pe parcursul zilei în sud-estul țării, iar în rest va fi în general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 de grade pe litoral și 32 de grade in Oltenia, Muntenia si Moldova.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 31 de grade.

La inceputul saptamanii viitoare vremea va continua să se încălzească ușor și va deveni călduroasă, în orele amiezii, în zonele de câmpie și de podiș. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 26 și 33 de grade. Vor fi înnorări temporare în sud-estul țării, iar după-amiaza și la munte unde sunt asteptate averse și descărcări electrice, dar ulterior doar la nivel izolat vor mai fi ploi de scurta durata.

De miercuri, temperaturile incep sa scada si abia daca mai ating 30 de grade.