PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme predominant frumoasă şi caldă pentru această perioadă a anului

PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Meteorologii anunţă vreme instabilă pentru zilele următoare. În unele zone ale ţării, vor fi înnorări accentuate şi va ploua. De miercuri, vremea va fi predominant frumoasă şi caldă. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare la munte și în regiunile sudice.

05 sept. 2016, 13:59
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vreme predominant frumoasă şi caldă pentru această perioadă a anului

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. În Banat, Crişana, Maramureş, vestul Transilvaniei și al Olteniei, vor fi înnorări accentuate şi va ploua, iar cantitățile de apă vor depăși, pe arii restrânse, 20…30 l/mp și izolat 40 l/mp, îndeosebi în zona Carpaţilor Occidentali și în vestul Carpaţilor Meridionali. Ploile vor fi mai ales sub formă de aversă și vor fi însoțite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene pot apărea doar izolat şi trecător. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 8…9 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 20…21 de grade pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 15…17 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice diurne se vor situa peste mediile climatologice ale datei, în majoritatea regiunilor. În cursul zilei, cerul va fi variabil cu înnorări temporare în vestul și sud-vestul țării, unde vor mai fi averse, în general slabe cantitativ. Ploi de scurtă durată vor fi, izolat, și în zonele montane din restul teritoriului. Noaptea, treptat, cerul se va degaja. Vântul va avea intensificări temporare în regiunile sudice și la munte, dar viteze mai mari se vor înregistra pe creste. Temperaturile maxime se vor încadra între 20…22 de grade in Banat 25 și 32 de grade in Muntenia, Moldova si sud-estul Olteniei.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi caldă. Cerul va avea înnorări trecătoare ziua, apoi va deveni mai mult senin. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 29…31 de grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi predominant frumoasă şi caldă. Cerul va fi variabil, mai mult senin, iar vântul va sufla moderat, cu intensificări temporare la munte și în regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade in estul Transilvaniei și 33 de grade in Baragan. În zonele depresionare, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă şi caldă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 30…32 de grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi, în continuare, predominant frumoasă şi caldă pentru această perioadă a anului. Cerul va fi variabil și vântul va sufla, în general, moderat în sudul țării și la munte. Temperaturile maxime se vor situa între 25 de grade pe litoral și 32 de grade in sud si est. În depresiuni și în Dobrogea, dimineaţa şi noaptea, vor fi condiţii de ceaţă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va menţine frumoasă și caldă. Cerul va fi variabil și vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

Ultimele trei zile ale săptămânii vin cu vreme caldă pentru sfârșitul primei decade a lunii septembrie. Temperaturile maxime se vor situa între 25 şi 32 de grade. Pe spații restrânse vor fi ploi slabe, trecătoare, după-amiaza și noaptea, la munte şi prin sud-vestul țării, iar vântul va sufla în general moderat în regiunile sudice și pe crestele montane.