PROGNOZA METEO pentru următoarele zile. Vremea se încălzeşte în toată ţara

Publicat: Duminică, 16 Iulie 2017 16:25 // Actualizat: Luni, 17 Iulie 2017 00:19 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO Vremea devine frumoasă, cu temperaturi ridicate, în toată ţara.

LUNI

Vremea se va ameliora, ca aspect, dar și din punct de vedere termic. Astfel, înnorări, ploi de scurtă durată, posibil și descărcări electrice vor fi, în cursul zilei, însă pe arii restrânse, în regiunile sudice și în zonele de deal și de munte. În rest, cerul va fi variabil. Valorile de temperatură vor fi în creștere față de ziua anterioară, cu maxime cuprinse între 22 de grade in estul Transilvaniei și 30 de grade in Banat și minime, în general, între 9 și 18 grade. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, sudul Moldovei și estul Munteniei.

BUCUREŞTI

În cursul zilei, când vântul va fi moderat și cu unele intensificări, vor mai fi înnorări dar numai trecător vor fi condiții să plouă slab. Spre seară și noaptea, cerul va fi variabil. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade, iar cea minimă de 15...16 grade, mai coborâtă în zona preorășenească.

MARŢI

Vremea va fi predominant frumoasă, dar va deveni călduroasă în regiunile vestice și sud-vestice. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare, după-amiaza, în zona de munte, unde izolat vor fi ploi slabe de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, pe parcursul zilei, în sud-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade in depresiunile din estul Transilvanieie și 32 de grade în Banat, iar cele minime se vor situa între 8 și 20 de grade, cu cele mai coborâte valori în depresiunile intramontane.

BUCUREŞTI

Vremea va continua să se încălzească. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Maximă va fi de 29...30 de grade, iar cea minimă de 15...17 grade.

MIERCURI

Vremea va fi predominant frumoasă, dar călduroasă în vestul și sud-vestul țării și local în centru și sud. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, dar cu înnorări temporare după-amiaza în zonele montane, unde doar izolat vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade în estul Transilvaniei și 34 de grade în Banat și Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între 8 grade în depresiunile intramontane și 21...22 de grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

BUCUREŞTI

Vremea va fi frumoasă, dar călduroasă după-amiaza, cu o temperatură maximă a aerului în jurul valorii de 31 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă va fi de 16...18 grade.

JOI

Vremea se va menține predominant frumoasă, dar călduroasă în cea mai mare parte a țării, local caniculară în orele amiezii în regiunile vestice și sud-vestice. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, dar cu înnorări temporare după-amiaza în nordul țării și la munte unde pe arii restrânse vor fi averse, însoțite de descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 26 și 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9...10 grade în depresiunile intramontane și 21...22 de grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

BUCUREŞTI

Vremea se va menține călduroasă, cu o maximă a temperaturii aerului de 32...33 de grade. Cerul va fi variabil, mai mult senin dimineața și noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Minima termică va fi de 16...18 grade.

DE VINERI PANA DUMINICA

Vremea va fi în continuare predominant frumoasă, dar și călduroasă, devenind local caniculară îndeosebi în vestul și în sud-vestul țării. Probabilitatea de apariție a averselor însoțite de descărcări electrice va crește spre sfârșitul intervalului, mai ales la munte și în regiunile nordice și centrale.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
meteo prognoza meteo vreme bucuresti vremea vremea în ţară
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8590
RON
22 Sep
noapte 13 °
zi 28 °
Ultimele joburi adaugate
24 H