PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea SE SCHIMBĂ RADICAL începând de joi

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă temperaturi ridicate pentru zilele următoare. Începând de joi, vremea începe să se încălzească. Vineri, asteptam maxime mult mai mari decat in mod obisnuit indeosebi in vest si in sud-est, adica de la 2 grade in estul Transilvaniei pana in jur de 12 grade in sud-est.

27 ian. 2015, 14:46
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea SE SCHIMBĂ RADICAL începând de joi

PROGNOZA METEO. Miercuri cerul ramane incarcat de nori si mai cad precipitatii slabe, mixte, local in sud si in sud-est unde sunt conditii de formare a poleiului si mai ales ninsori, dar izolat, in celelalte regiuni. In zonele joase va fi ceata. Vantul e mai alert pe litoral iar maximele vor fi cuprinse intre minus 1 grad, izolat in Moldova si cel mult 6 grade in sudul Olteniei.

Cer innorat miercuri în Capitală şi trecător precipitaţii slabe, mai ales lapovita si ninsoare. In aceste conditii maximele nu trec de 2..3 grade.

PROGNOZA METEO. Joi, temperaturile cresc usor, asteptam doar valori pozitive, intre 1 grad in estul Transilvaniei si 8 grade in sudul extrem si in Banat. Cerul e temporar noros si mai ninge slab, izolat, la munte. În zonele joase, mai ales din sud si est va fi ceata iar pe arii restranse ploi slabe, burnite, fulguieli si conditii de polei. Vantul sufla tot mai tare in vest si in est dar si la munte.

Si in Capitala ziua incepe cu ceata si nori josi apoi poate zarim cateva raze de soare. Pana dupa amiaza mercurul urca in termometre la 4…5 grade.

PROGNOZA METEO. Vineri vremea se incalzeste, chiar semnificativ si asteptam maxime mult mai mari decat in mod obisnuit indeosebi in vest si in sud-est, adica de la 2 grade in estul Transilvaniei pana in jur de 12 grade in sud-est. Cerul e mai mult noros si aria precipitatiilor se extinde dinspre vest iar pe arii restranse cad cantitati mai importante in jumatatea vestica. Vor fi mai ales ploi iar la munte si lapovite, insa noaptea ninge, local abundent chiar Vantul sufla tare in vest si pelitoral dar mai ales la munte.

Se incalzeste si in Capitala vineri, asteptam maxime in jur de 9 grade. Dimineata va fi ceata iar peste zi cerul temporar noros.

PROGNOZA METEO. Sambata vremea ramane mai calda decat în mod obisnuit, mai ales in regiunile extracarpatice, cu maxime intre 3 si 11 grade. Peste zi, pe arii relativ extinse cad precipitatii, local mai insemnate. Predomina ploile dar in zonele montane si deluroase precum si in Transilvania predomina ninsorile. Vantul sufla destul de tare in sud, in est si la munte.

PROGNOZA METEO. Duminica si in primele zile ale saptamanii viitoare vremea e mai calda decat in mod normal in cea mai mare parte a tarii, mai ales in est si in sud-est. Temporar vor fi precipitatii in majoritatea regiunilor.