PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va menţine caldă pentru mijlocul lunii septembrie în cea mai mare parte a ţării

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme frumoasă pentru zilele următoare. Temperaturile se vor menţine ridicate pentru această perioadă a anului. De miercuri, valorile termice vor marca o scădere ușoară.

12 sept. 2016, 13:52
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va menţine caldă pentru mijlocul lunii septembrie în cea mai mare parte a ţării

PROGNOZA METEO MARŢI. Deşi în uşoară scădere în jumătatea de nord-vest, valorile termice se vor situa în continuare peste cele normale în această perioadă din an în toată ţara, astfel că cele maxime se vor încadra între 24 grade in estul Transilvaniei şi 32 de grade izolat in centrul si in sudul Moldovei Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse și descărcări electrice, îndeosebi după-amiaza și seara, local în regiunile vestice, nord-vestice, precum și în zonele montane și pe arii mai restrânse în Transilvania, nordul Olteniei şi al Munteniei. Punctiform cantitățile de apă vor depăși 25…30 l/mp și izolat se va semnala grindină. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Dimineaţa şi noaptea, în depresiuni vor fi condiţii de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Va fi în continuare o vreme mai caldă decât ar fi normal în a doua decadă a lunii septembrie. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 31 de grade

PROGNOZA METEO MIERCURI. Valorile termice vor marca o scădere ușoară în partea de est și sud-est a teritoriului, dar vremea va rămâne caldă pentru această dată, în timp ce în restul teritoriului se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, mai ales în regiunile estice și în zonele montane, iar seara și la începutul nopţii îndeosebi în sud-vest, unde pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla cu unele intensificari în Moldova, Dobrogea, estul Munteniei și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 grade in estul Transilvaniei şi 32 de grade in Lunca Dunarii. Dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață în zonele joase de relief.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Deși valorile termice vor scadea usor, vremea ramane calda pentru această dată. Vor fi ceva innorari spre seara insa doar trecator si sanse de ploaie slaba. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 30 de grade.

PROGNOZA METEO JOI. Valorile termice vor scădea în toate regiunile, însă vremea se va menține caldă pentru mijlocul lunii septembrie în cea mai mare parte a ţării. Cerul va fi variabil la senin, cu unele înnorări pe parcursul zilei la munte și în regiunile sudice, dar numai izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări trecătoare în partea de est a teritoriului și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 grade in nordul litoralului şi 31 de grade in sudul Olteniei Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe spații mici, va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Deși valorile termice vor continua să scadă, vremea va fi caldă pentru această dată calendaristică. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade.

TENDINTA VINERI Vremea va fi predominant frumoasă și caldă pentru această dată, cu cer variabil, mai mult senin in est si in sud si maxime intre 22 si 32 grade. Sambata temperaturile mai cresc in sud si in sud-est, se pot apropia de pragul caniculei, in Lunca Dunarii, dar în restul teritoriului vor scădea. Ulterior, scăderea de temperatură se va propaga în toată tara, si regimul termic se va apropia de cel normal in aceasta perioada. Ca aspect, vremea va deveni în general instabilă, mai intai in vest, in nord si in centru, unde vor fi ploi, pe alocuri insemnate cantitativ, apoi instabilitatea atmosferica se va accentua si in celelalte regiuni si pana la inceputul saptamânii viitoare ploile vor cuprinde temporar aproape toate regiunile.