PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va menţine răcoroasă, temperaturi aproape de pragul de îngheţ

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme rece în zilele următoare. Deşi temperaturile vor creste peste zi in majoritatea regiunilor, acestea vor continua să se mențină mai coborâte decât mediile climatologice ale acestei perioade. Pe spatii mici, dimineata, va fi ceata. Pe crestele înalte de munte, vor fi posibile precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare.

21 sept. 2016, 14:04
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea se va menţine răcoroasă, temperaturi aproape de pragul de îngheţ

PROGNOZA METEO JOI Deşi temperaturile vor creste peste zi in majoritatea regiunilor, acestea vor continua să se mențină mai coborâte decât mediile climatologice ale acestei perioade, ceea ce inseamna maxime cuprinse in general intre 13 grade in estul Transilvaniei 20, cel mult 21 grade in vestul Olteniei. Cerul va fi temporar noros şi va ploua slab, local în zonele montane şi pe arii restrânse în restul teritoriului. In noaptea urmatoare în regiunile estice şi la munte, iar în primele ore şi în cele centrale şi central-sudice, mai ploua slab iar trecător, pe crestele montane înalte, vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab mai alert la munte. Pe spatii mici, dimineata, va fi ceata.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Si in Capitala temperaturile cresc usor, dar vremea e inca rece pentru aceasta data, cu maxime in jur de 19 grade, in conditii de cer temporar noros cu sanse mai mari de ploaie slaba doar seara.

PROGNOZA METEO VINERI. Valorile termice vor continua să crească uşor, însă tot de vreme racoroasa vom avea parte, îndeosebi dimineaţa, pentru ca in estul Transilvanieie ziua indicele cu doar 2 grade peste oragul de inghet. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare si ploi ploi slabe, pe arii restrânse, la munte și în nord-est și izolat nord, centru şi sud-est. Trecător, pe crestele înalte de munte, vor fi posibile precipitații și sub formă de lapoviță și ninsoare. Dimineata ceata va fi prezenta in zonele joase, insa doar izolat. Vântul va sufla cu intensificări în zona montană şi trecător în estul tării. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 grade in depresiunile din estul Transilvanieie si 23 grade in sudul Olteniei. iar cele minime între 1 și 13 grade. În zonele joase de relief, dimineaţa şi noaptea, pe spaţii mici va fi ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vreme racoroasa inca si in Capitala, chiar daca temperaturile mai cresc. Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare în cursul zilei, iar vântul va sufla cel mult moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea se va menţine răcoroasă în cea mai mare parte a ţării, cu temperaturi matinale foarte aproape de pragul de inghet in est in depresiuni si maxime comparabile cu cele din ziua precedenta, adica de la 15..16 gr in estul Transilvanieie pana la 23 gr in in Lunca Dunarii. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare îndeosebi în zona montană, unde pe spaţii mici va ploua slab, dar şi în regiunile nordice, centrale și estice, unde ploile vor fi doar izolate. Vântul va sufla cel moderat

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare răcoroasă. Cerul va fi variabil în cursul zilei și va avea înnorări temporare seara. iar vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă va fi de 21…22 de grade.

TENDINTA Duminica temperaturile raman usor mai mici decat cele normale in aceasta perioada, adica maxime intre 15 si 23 grade, iar in primele zile ale saptamanii viitoare vor fi apropoate de mediile climatologice. Duminica ploua slab, local in zonele montane si pe arii restranse in celelalte regiuni, apoi, trecător şi pe arii restânse vor cadea ploi, slabe cantitativ, înseosebi în regiunile nordice şi la munte.