PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va deveni deosebit de caldă, 19 grade în termometre

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă vreme călduroasă pentru zilele următoare. Mercurul din termometre va ajunge până la 18 grade Celsius. De sâmbătă, vremea se va răci, iar răcirea va fi accentuată, față de intervalul precedent, în toată țara.

22 feb. 2017, 15:17
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va deveni deosebit de caldă, 19 grade în termometre

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această perioadă în toată ţara, cu temperaturi maxime cuprinse, în general, între 10 grade in estul Transilvaniei și 18 grade in sudul Olteniei, poate si al Muntenieie și minime între -3 și 7 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări în regiunile nord-vestice, nordice și centrale, unde temporar va mai ploua, iar pe crestele montane ale Carpaţilor Orientali, trecător la începutul zilei vor fi și precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. În judeţele Maramureş, Bistriţa Năsăud şi în zona de munte a judeţelor Satu Mare şi Mureş, în cursul zilei se vor cumula cantităţi de apă ce vor depăşi pe arii restrânse 15…20 l/mp. Vântul va avea intensificări la munte, în special pe crestele Carpaţilor Orientali, unde vor fi rafale de peste 80…90 km/h, dar local şi temporar, ziua şi în celelalte regiuni, cu viteze de 50…60 km/h.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, spre mai mult senin. Vântul va sufla moderat, cu intensificări după-amiaza și seara. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 17 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade.

PROGNOZA METEO VINERI Vremea se va menține deosebit de caldă pentru această perioadă; temperaturile maxime se vor încadra în general între 10 grade in estul Transilvaniei și 19 grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse între -1 și 7 grade. Peste zi cerul va fi variabil, cu înnorări în special în vestul şi nord-vestul ţării, unde va ploua în general slab. Noaptea înnorările vor cuprinde şi restul teritoriului și vor fi precipitații pe arii relativ extinse sub formă de ploaie, exceptând zonele montane, Maramureşul, Transilvania şi jumătatea de nord a Moldovei unde treptat vor predomina ninsorile. Pe spaţii mici, la deal şi la munte, cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Îndeosebi ziua, vântul va avea intensificări temporare în regiunile sudice, centrale şi estice, precum şi la munte, cu viteze mai mari pe creste.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va menține deosebit de caldă pentru această dată, cu maxime in jur de 18 grade. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, dar cu înnorări în a doua parte a nopţii, iar spre dimineaţă va începe să plouă. Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări pe parcursul zilei.

PROGNOZA METEO SAMBATA Vremea se va răci, iar răcirea va fi accentuată, față de intervalul precedent, în toată țara. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra între 1 grad in estul Transilvanieie și 10 grade ]n sudul litoralului, iar minimele vor fi cuprinse, în general, între -8 și 0 grade. Vor fi înnorări și precipitații în majoritatea regiunilor, iar noaptea pe arii restrânse în sud și cu izolat în restul teritoriului. Izolat , cantitățile de apă vor fi mai însemnate. În interiorul arcului carpatic, jumătatea de nord a Moldovei și la munte, precipitațiile vor fi mai ales sub formă de ninsoare, iar în celelalte zone vor predomina ploile. Vântul va avea intensificări temporare la munte; în prima parte a intervalului și în est, sud-est și extremitatea de sud-vest, iar în rest va sufla slab și moderat.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va răci accentuat, față de intervalul precedent, astfel maximele vor fi in jur de 6 grade, iar minima va fi de -2…0 grade. Cerul va fi mai mult noros peste zi si la începutul nopții când va ploua, apoi va deveni variabil. Vântul va sufla cu unele intensificări în primele ore.

PROGNOZA METEO DUMINICA Valorile termice vor fi, în general, comparabile cu cele de sambata si apropiate de normalul acestei perioade din an. Temperaturile maxime se vor încadra 1 și 10 grade, iar minimele vor fi cuprinse între -8 și 1 grad, mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali. Cerul va fi variabil, cu înnorări seara si noaptea în vest, nord și centru, unde, izolatvor fi precipitații slabe, sub formă de ploaie, iar la munte mai ales lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla cu unele intensificări în zona montană înaltă. În zonele joase de relief, local va fi ceață, îndeosebi dimineața.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi apropiată de normalul termic al acestei perioade, cu maxime în jur de 7 grade si minime de -2…-1 grad. Cerul va fi variabil cu înnorări trecătoare. Vântul va sufla cel mult moderat. Vor fi condiții de ceață, îndeosebi dimineata.

De luni pana miercuri se va incalzi treptat iar sansele de aparitie a precipitațiilor vor fi destul de raduse.