PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va deveni deosebit de caldă, temperaturi până la 23 de grade Celsius

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunță că vremea va deveni deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii martie în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 23 de grade Celsius.  În zonele joase vor fi condiții de ceață.

19 mart. 2017, 14:24
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va deveni deosebit de caldă, temperaturi până la 23 de grade Celsius

PROGNOZA METEO LUNI Vremea va fi schimbătoare, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor climatologice specifice perioadei în regiunile nordice, estice și centrale și vor fi mai ridicate decât acestea în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 5…6 grade în nordul Moldovei, estul Maramureșului și Transilvaniei și 21 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 0 și 8 grade.

Cerul va fi mai mult noros în nordul, centrul și nord-estul țării și temporar noros în rest. Vor fi precipitații mixte la munte, mai ales sub formă de ploaie în Maramureș și Transilvania și doar sub formă de ploaie, local în Crișana, Moldova și izolat în celelalte regiuni. Pe parcursul zilei vântul va continua să sufle cu intensificari la munte, cu viteze de 55 … 65 km/h, iar pe creste va depăși 80 km/h, dar și în sud-vest, la cote mai reduse. Noaptea vântul va slăbi treptat în intensitate. În a doua parte a intervalului, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață, iar în depresiuni vor fi condiții de brumă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros, iar ziua, trecător, vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 15…17 grade, iar cea minimă de 4…6 grade. Spre dimineață este posibil să se formeze ceață.

PROGNOZA METEO MARTI Vremea va deveni deosebit de caldă pentru ultima decadă a lunii martie în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade pe litoral și 22 de grade în vestul țării, iar cele minime se vor situa între -3 grade în estul Transilvaniei și 12 grade în Dealurile de Vest. Cerul va fi variabil și doar izolat vor fi condiții să plouă slab, noaptea, în nord-vest. Vântul va sufla slab și moderat. Izolat, în zonele joase de relief va fi ceață, iar în estul Transilvaniei, dimineața și noaptea, se va semnala brumă.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va deveni deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 19…20 de grade, iar cea minimă de 4…6 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea se va menține deosebit de caldă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 grade pe litoral și 23 de grade în vest, iar cele minime se vor încadra, în general, între 2 și 11 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea în vest, in nord-vest și la munte, unde izolat va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului, în zonele montane, dar temporar și în estul și sud-vestul teritoriului. În zonele joase de relief vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 20…21 de grade, iar cea minimă de 4…5 grade.

PROGNOZA METEO JOI Vremea va rămâne deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10 și 23 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile vestice, iar cele minime se vor încadra, în general, între 0 și 10 grade. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile nord-vestice și la munte, unde doar izolat vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în vestul și în estul țării, dar și pe crestele montane. În zonele joase vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Deși temperatura aerului va scădea ușor față de ziua precedentă, vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 18 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade. De vineri pana duminica vremea va fi caldă iar sansele de precipitatii sunt relativ reduse.