PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va deveni rece pentru această dată, vezi când se încălzeşte

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că mâine vremea va deveni rece pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări peste zi când vor mai fi averse și posibil descărcări electrice. În weekend, vremea o să fie frumoasă.

21 aug. 2017, 13:55
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va deveni rece pentru această dată, vezi când se încălzeşte

PROGNOZA METEO LA NOAPTE În cea mai mare parte a Munteniei, în sud-estul Transilvaniei, precum și în Carpații de Curbură și în estul Carpaților Meridionali, instabilitatea atmosferică va fi accentuată. Vor fi averse, însoțite de descărcări electrice și intensificări ale vântului ce vor lua și aspect de vijelie și va cădea grindină. În intervale scurte de timp sau prin cumulare, cantităţile de apă vor depăşi 25 l/mp şi izolat 40…50 l/mp. Astfel de fenomene vor fi pe arii mai restrânse și în regiunile estice și sud-estice, în special în prima parte a nopții. În restul teritoriului cerul va fi variabil spre mai mult senin. Temperaturile minime se vor situa între 8 grade în Maramureș și 20 de grade pe litoral.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va avea înnorări temporar accentuate și vor fi averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În intervale scurte de timp sau prin cumulare, cantităţile de apă vor depăşi 20…25 l/mp. Temperatura minimă va fi de 16…17 grade.

PROGNOZA METEO MARTI Vremea va deveni rece pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări, averse și posibil descărcări electrice, ziua în Muntenia, Dobrogea, sudul Moldovei și local la munte, iar noaptea pe arii restrânse în nord și în nord-est și izolat în rest. Vântul va avea intensificări mai ales pe parcursul zilei, la munte și temporar în celelalte regiuni, cu precădere în cele estice. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 grade in Moldova și 29 de grade în Oltenia, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 16 grade, cele mai coborâte fiind în depresiuni, unde vor fi și condiții de ceață.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va deveni rece pentru această dată. Cerul va avea înnorări peste zi când vor mai fi averse și posibil descărcări electrice, iar noaptea va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 23 de grade, iar cea minimă va fi de 12…14 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI Vremea va fi răcoroasă în majoritatatea regiunilor, exceptând Oltenia și sud-vestul Munteniei, unde maximele diurne se vor situa în jurul normelor climatologic specifice acestei date. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în cursul zilei la munte, în nordul, centrul și estul țării, unde pe arii restrânse vor fi averse slabe. Vântul va avea intensificări în zona montană, dar local și temporar și în celelalte regiuni. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 18 grade in estul Transilvaniei și 29 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse între 7 și 17 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi față de ziua precedentă. Cerul va fi variabil, cu ceva înnorări peste zi dar cu sanse reduse de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 12…13 grade, mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO JOI Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice diurne vor continua să crească ușor. Cerul va fi variabil în zonele montane, în centrul și estul țării și mai mult senin în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade în estul Transilvaniei și 31 de grade în Oltenia, iar cele minime se vor situa, în general, între 7 și 17 grade.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 12…14 grade, mai scăzută în zona preorășenească.
VINERI Vremea va fi frumoasă și va continua să se încălzească ușor. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în depresiuni și 32 de grade în sud-vestul țării, iar cele minime între 8 și 19 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI Vremea va fi caldă în continuare marcând o creștere a temperaturii față de ziua precedentă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă de 14…15 grade, ușor mai coborâtă în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO DE SAMBATA PANA LUNI Vremea se va menține frumoasă, dar va continua să se încălzească, devenind călduroasă în toate regiunile.