PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi călduroasă, ploi de scurtă durată în unele zone ale ţării

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la deal si la munte, unde, izolat, vor fi ploi de scurtă durată. Săptămâna viitoare, vremea va fi caniculară în orele amiezii în regiunile vestice si sud-vestice.

06 iul. 2017, 11:02
PROGNOZA METEO pentru URMĂTOARELE ZILE. Vremea va fi călduroasă, ploi de scurtă durată în unele zone ale ţării

PROGNOZA METEO IN TARA. Cerul va avea înnorări temporar accentuate si vor fi averse, descărcări electrice si intensificări ale vântului, local în Dobrogea, Muntenia, în zonele montane si submontane si izolat în Moldova, Transilvania si Oltenia. Vor fi conditii de grindină si se mai pot acumula, punctiform, cantităti de apă de 15…20 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între 9 si 19 grade. (7…8 grade in estul Transilvaniei si 19…20 de grade pe litoral, posibil si in sudul Banatului)

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în prima parte a noptii când vor fi conditii pentru averse si descărcări electrice. Vântul va sufla slab si moderat. Temperatura minimă va fi de 15…17 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Pe parcursul zilei vremea va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări la deal si la munte, unde, izolat, vor fi ploi de scurtă durată. Seara si noaptea vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului în jumătatea de nord a tării si pe arii restrânse si în restul teritoriului. Vor fi conditii de grindină, iar cantitătile de apă vor depăsi punctiform 25 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade in depresiuni şi 33 de grade in vest.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab si moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va fi usor instabilă, iar în regiunile vestice si sudice si călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice si intensificări ale vântului, mai ales după-amiaza si seara, la deal, la munte, local în nord, în est si în centru si izolat în restul teritoriului. Punctiform va cădea grindină si se vor înregistra cantităti de apă de peste 20…25 l/mp. Maximele termice se vor încadra, în general, între 24 şi 34 de grade. (22 de grade in nordul Moldovei si 35 de grade in sud-vest)

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea va fi călduroasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza si seara, când vor fi conditii pentru averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea se va mentine caldă, chiar călduroasă după-amiaza în vestul si în sudul tării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului, mai ales după-amiaza si seara, local la deal, la munte si izolat în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 de grade în nordul litoralului si 34…35 de grade în Banat si în Oltenia.

PROGNOZA METEO BUCUREŞTI. Vremea se va mentine călduroasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade.

  • TENDINTA

PROGNOZA METEO LUNI – Vremea va fi călduroasă în cea mai mare parte a tării, caniculară în orele amiezii în regiunile vestice si sud-vestice. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiază si noaptea în vestul tării si la munte unde, pe arii restrânse, vor fi averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 28 si 36 de grade. (25…26 de grade pe litoral si 37…38 de grade in vestul tarii)

PROGNOZA METEO MARTI, MIERCURI si JOI – În primele două zile, vremea va fi călduroasă, caniculară în orele amiezilor în regiunile vestice, sudice si pe arii restrânse în rest, apoi temperaturile vor marca o scădere. Probabilitatea de averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului va fi mai ridicată în a doua parte a intervalului.