PROGNOZA METEO pentru zilele următoare. Vremea se încălzeşte treptat

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă o încălzire treptată a vremii în zilele următoare. Cu toate acestea, nu vom scăpa de precipitaţii, însoţite de descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului.

04 iul. 2017, 11:34
PROGNOZA METEO pentru zilele următoare. Vremea se încălzeşte treptat

PROGNOZA METEO. La noapte, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor avea valori de la 3…4 grade în depresiunile Carpaților Orientali, până la 17…18 grade pe litoral și în Dealurile de Vest.

În Bucureşti, cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 14…15 grade, mai coborâtă în zona preorășenească, până în jurul a 12 grade.

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea va fi în general frumoasă și va continua să se încălzească ușor, în cea mai mare parte a țării, astfel încât valorile termice se vor apropia de cele normale ale perioadei. Cerul va fi variabil cu înnorări temporare, averse și descărcări electrice, dar pe arii restrânse, după-amiaza la munte, iar seara și noaptea în nord-vestul și nordul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și în zona Deltei. Temperaturile maxime se vor încadra între 24 și 32 de grade, iar cele minime între 10 și 20 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei, spre 6…7 grade.

În Bucureşti, vremea va fi frumoasă şi va continua să se încălzească uşor. Cerul va fi mai mult senin și vântul, slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 15…16 grade, ușor mai scăzută în zona periferică.

PROGNOZA METEO. Joi, în vestul și sudul țării, vremea va fi predominant frumoasă și va continua să se încălzească ușor, devenind local călduroasă, după-amiază. În aceste regiuni, cerul va fi variabil și doar cu totul izolat vor fi posibile ploi de scurtă durată. În restul teritoriului, vremea va fi în general instabilă și, mai ales spre seară și în primele ore ale nopții, vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Punctiform, vor fi căderi de grindină și cantități de apă mai mari de 15-20 l/mp. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 34 de grade, cu cele mai ridicate valori în Banat, iar cele minime între 9 grade în estul Transilvaniei și 20 de grade pe litoral.

În Bucureşti, vremea va fi frumoasă şi va continua să se încălzească ușor, devenind călduroasă în orele amiezii. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 31…32 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea va fi ușor instabilă, iar în vestul și sud-vestul țării va fi călduroasă după-amiaza. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în zonele de deal și de munte, iar noaptea și în regiunile nord-vestice, nordice și centrale, unde local vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 23 şi 33 de grade, iar cele minime între 9…10 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 19…20 de grade în Dealurile de Vest și pe litoral.

În Bucureşti, vremea va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea va fi în general instabilă, dar se va menține călduroasă în vestul și sud-vestul țării. Mai ales după-amiaza și seara, în centrul, estul și sud-estul teritoriului, iar în primele ore ale intervalului și în nord, vor fi înnorări temporar accentuate, local averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala doar izolat, îndeosebi la deal și la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 şi 34 de grade, iar cele minime între 7 și 18 grade.

În Bucureşti, cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, când vor fi condiții pentru averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 25…26 de grade, iar cea minimă va fi de 11…13 grade.

PROGNOZA METEO. Duminică, luni şi marţi, temperatura aerului va fi în creștere în majoritatea zonelor țării. Probabilitatea de averse și descărcări electrice va fi mai ridicată spre sfârșitul intervalului, îndeosebi în regiunile vestice, nordice și centrale, dar și la deal și la munte.

În Bucureşti, temperatura aerului va fi în creștere, iar condițiile de ploaie vor fi reduse.