PROGNOZA METEO. Ploi, lapoviţă şi ninsoare în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Luni, meteorologii anunţă vreme caldă pentru această perioadă. Începând de marţi, cerul va fi mai mult noros și va ploua în general slab cantitativ. La munte, ploile se vor transforma în lapoviţă şi trecător ninsoare.

15 nov. 2020, 19:02
PROGNOZA METEO. Ploi, lapoviţă şi ninsoare în următoarele zile
Prognoza meteo pentru zilele următoare.

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. La munte și în dealurile subcarpatice cerul se va menține variabil, în timp ce în zonele joase de relief, local vor fi nori joși sau ceață. Izolat vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse, în general, între -4 și 6 grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI. Cerul va fi variabil, iar mai ales spre dimineață se va forma ceață sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla slab.Temperatura minimă va fi de 2…3 grade, mai scăzută la periferie până în jurul valorii de 0 grade.

PROGNOZA METEO LA ÎNCEPUT DE SĂPTĂMÂNĂ

PROGNOZA METEO LUNI. În cea mai mare parte a țării, dar mai ales la munte și în dealurile submontane, vremea va fi caldă pentru această dată. Ziua, cerul va fi variabil, cu excepția zonelor joase de relief, unde mai ales în primele ore ale intervalului, local vafi ceață sau nebulozitate stratiformă, posibil asociată cu burniță.

Seara și noaptea, înnorările se vor accentua în vestul,nord-vestul și parțial în centrul teritoriului, unde local va ploua slab, iar ceața va mai fi prezentă îndeosebi în regiunile extracarpatice. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi de la 5…6 grade în zonele cu ceață mai persistentă din Oltenia și Transilvania și 16 grade în zona deluroasă a Banatului, iar cele minime se vor situa, în general, între -3 și 7 grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI. Cerul va fi temporar noros, iar mai ales în prima parte a zilei și noaptea se va semnala ceață. Vântul va sufla slab.Temperatura maximă va fi de 10…12 grade, iar cea minimă de 1…3 grade.

PROGNOZA METEO MARTI. Cerul va fi mai mult noros și va ploua în general slab cantitativ, în cursul zilei, pe arii extinse în Banat, Crișana,Maramureș și local în Transilvania, iar seara și noaptea îndeosebi în regiunile sud-vestice, centrale și estice. La munte, la altitudini de peste 1500 m, ploile se vor transforma în lapoviţă şi trecător ninsoare.

Citeşte şi PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea până pe 14 decembrie

Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă şi pe litoral. Local în zonele joase din sudul și estul teritoriului și izolat din rest, mai ales la începutul intervalului se va semnala ceață, izolat asociată cu burniță. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 13 grade, cu valori ușor mai ridicate în Dobrogea, iar cele minime, se vor situa în general între 2 și 8 grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI. Cerul va prezenta înnorări, la începutul zilei se va semnala ceață, iar în cursul nopții va crește probabilitatea pentru ploislabe. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Vremea va fi în general închisă, iar în cea mai mare parte a țării valorile termice vor fi apropiate de mediile multianuale. Temporar, mai ales în prima parte a intervalului va ploua în Dobrogea, Muntenia, Oltenia și sudul Moldovei și izolat în celelalte regiuni.

La munte, în special la altitudini de peste 1400 m se vor semnala precipitații mixte și vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană, local în regiunile sud-estice,apoi şi în sud-vest, cu viteze mai mari pe litoral şi în sudul Banatului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 5 și 12 grade, iar cele minime se vor situa între -1 și 8 grade. Se va semmnala ceață, local în zonele joase din vest și centru și izolat în rest.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi predominant închisă, iar mai ales în cursul zilei temporar va ploua. Vântul va sufla în general moderat.Temperatura maximă va fi de 7…9 grade, iar cea minimă va fi de 4…5 grade.

PROGNOZA METEO JOI. În regiunile sudice și sud-estice, nebulozitatea va fi în general persistentă și pe arii restrânse vor mai fi ploi slabe sau burniță. În restul țării, cerul va fi variabil, dar mai ales dimineața și noaptea, local va fi ceață sau nori joși. La munte,izolat vor mai fi precipitații slabe mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona montană și local în sudul și sud-vestul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 13 grade, iar cele minime, în general, între -4 şi 4 grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI. Cerul va fi mai mult noros, dar probabilitatea pentru ploi slabe sau burniță va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat,cu ușoare intensificări în prima parte a intervalului. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII de VINERI pana LUNI

ÎN ȚARĂ: Valorile termice se vor situa în jurul celor climatologic specifice pentru ultima decadă a lunii noiembrie.Probabilitatea pentru precipitaţii va fi mai ridicată în a doua jumătatea a intervalului, îndeosebi în regiunile nordice.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI. Valorile termice vor fi apropiate de media multianuală a perioadei. Probabilitatea de ploaie va fi redusă.


loading...