PROGNOZA METEO. Ploi şi descărcări electrice în următoarele zile

Publicat: Sâmbătă, 07 Mai 2016 20:16 // Actualizat: Sâmbătă, 07 Mai 2016 20:16 // Sursa: romaniatv.net

Vremea se menţine instabilă şi în zilele următore. Duminică, în majoritatea zonelor, local vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperaturile sunt mai scăzute decât cele obişnuite pentru această perioadă.

DUMINICA. Vremea se va menţine în general instabilă. Îndeosebi în cursul zilei, în majoritatea zonelor, local vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat cantităţile de apă vor depăşi 15...20 l/mp şi vor fi condiţii de grindină. Temperaturile maxime, mai scăzute decât cele obişnuite ale perioadei în cea mai mare parte a ţării, se vor încadra între 14 grade in estul Transilvaniei şi 22 de grade in nord-estul Moldovei, sudul Banatului si al Olteniei.

VREMEA ÎN BUCURESTI

Vremea va fi în general instabilă. Temporar înnorările se vor accentua şi vor fi averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, cu precădere în a doua parte a zilei. Temperatura maximă, uşor mai scăzută decât în mod obişnuit la această dată, va fi de 19...20 de grade.

LUNI. Vremea va fi în continuare în general instabilă. Îndeosebi după-amiaza si seara, în vestul, nordul şi centrul ţării, precum si în zonele de deal şi de munte vor fi înnorări temporare, averse, în general slabe cantitativ, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, în timp ce în restul teritoriului astfel de fenomene se vor semnala pe arii mai restrânse. Vor fi conditii de grindină.

Noaptea, cerul va deveni variabil, va ploua cu totul izolat, cu precădere în sudul teritoriului şi la munte, iar vântul va sufla în general slab. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 14 grade in estul Transilvaniei si 21 de grade in Campia de Vest si sudul Olteniei.

VREMEA ÎN BUCURESTI

Cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi condiţii pentru ploaie de scurtă durată. Vântul va sufla în general slab. Valorile termice vor fi comparabile cu cele din intervalul anterior, astfel încât maxima va fi de 19...20 de grade.

MARTI. În regiunile intracarpatice, la deal si la munte, îndeosebi după-amiaza si noaptea, vremea va fi în general instabilă. Vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului si, izolat, vor fi conditii de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar astfel de fenomene se vor semnala pe spatii mai mici. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 16 grade in sudul litoralului si 24 de grade in Campia de Vest.

VREMEA ÎN BUCURESTI

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări seara si noaptea, dar conditiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 21 de grade.

TENDINTA:

MIERCURI - Vremea va fi usor instabilă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua îndeosebi la munte si în estul tării, unde vor fi averse si descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 grade pe litoral si 25 de grade in vestul tarii. Spre sfârsitul intervalului, izolat vor fi conditii de ceată.

JOI, VINERI, SAMBATA - Vremea va fi în general instabilă si temporar vor fi averse, descărcări electrice si intensificări de scurtă durată ale vântului. În primele două zile, temperaturile vor fi apropiate de cele normale în această perioadă, apoi vor scădea usor în cea mai mare parte a tării.

 

loading...
4 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
meteo ploi prognoza meteo vreme instabilă
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
daca sunt in articol si in arraay daca sunt in articol si in arraay
08 mai 01:08
...înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Citește mai departe… ...
07 mai 21:10
...local vor fi înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Citește mai departe… ...
07 mai 20:37
... Vremea se menţine instabilă şi în zilele următore. Duminică,...
07 mai 20:27
...înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. Citește mai departe… Sursa: romaniatv.net ...
1
EUR
4.7537
RON
17 Oct
noapte 8 °
zi 20 °
Ultimele joburi adaugate
24 H