PROGNOZA METEO. Ploile revin în weekend. Cum va fi începutul săptămânii viitore

Publicat: Vineri, 12 Iulie 2019 17:27 // Actualizat: Vineri, 12 Iulie 2019 23:26 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat în cea mai mare parte a țării și se va manifesta prin înnorări, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. 

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

ÎN ŢARĂ
Vremea va deveni treptat instabilă în vestul, sud-vestul și local în centrul și nordul țării, precum și la munte, unde mai ales după-amiaza și noaptea vor fi înnorări accentuate și se vor semnala averse și cu caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat, cantitățile de apă vor depăși 20...25 l/mp și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, iar fenomenele asociate instabilității atmosferice se vor semnala doar pe suprafețe mici. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 21 și 30 de grade, cu cele mai ridicate valori în Lunca Dunării, iar cele minime se vor situa între 10 și 20 de grade, mai scăzute în estul Transilvaniei.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi normală termic. Cerul va fi variabil, iar spre seară și mai ales noaptea va crește probabilitatea pentru ploi de scurtă durată și descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 14...16 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ

ÎN ŢARĂ
Gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat în cea mai mare parte a țării și se va manifesta prin înnorări, averse ce vor avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Se vor semnala căderi de grindină, iar cantitățile de apă în intervale scurte de timp sau prin cumulare vor depăși local 20...25 l/mp și izolat 30...35 l/mp, cu precădere în zonele montane și submontane și în regiunile sudice. Temperaturile vor fi mai coborâte decât cele normale pentru mijlocul lunii iulie, astfel că maximele vor fi cuprinse între 20 și 27 de grade, iar minimele între 9 și 19 grade.

LA BUCUREŞTI
Gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat și se va manifesta prin înnorări temporar accentuate, averse ce pot avea și caracter torențial, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura aerului, mai coborâtă decât în mod normal pentru mijlocul lunii iulie, va avea maxima de 24...25 de grade și minima de 14...15 grade.

PROGNOZA METEO LUNI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi rece pentru această perioadă a anului în cea mai mare parte a țării. Gradul de instabilitate atmosferică va fi accentuat în regiunile estice, sud-estice și centrale precum și în zonele deluroase și montane, unde vor fi înnorări și ploi, mai ales sub formă de aversă, însoțite și de descărcări electrice. Local cantitățile de apă vor fi însemnate și vor fi condiții de grindină. În restul teritoriului cerul va fi variabil și doar pe arii
restrânse va ploua. Vântul prezenta unele intensificări în timpul ploilor și local în sud-vest și la munte. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 18 și 28 de grade, iar cele minime între 8 și 19 grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi rece pentru această perioadă a anului. În cursul zilei vor fi înnorări și temporar se vor semnala ploi, mai ales sub formă de aversă și descărcări electrice. Ploile vor avea și caracter torențial, iar cantitățile de apă vor fi mai însemnate. Noaptea cerul va deveni variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 24 de grade, iar cea minimă va fi de 12...14 grade.

PROGNOZA METEO MARŢI

ÎN ŢARĂ
Vremea se va ameliora sub aspectul ploilor, astfel că doar izolat și trecător vor mai fi ploi îndeosebi în estul, sud-estul țării precum și în zona de munte. Vântul va sufla slab și moderat cu ușoare intensificări în Munții Banatului. Valorile termice diurne vor fi în creștere față de ziua precedentă, astfel că se vor încadra între 21 și 30 de grade, iar minimele vor fi cuprinse între 9 și 19 grade, mai scăzute în depresiuni.

LA BUCUREŞTI
Valorile termice diurne vor fi în creștere față de ziua precedentă caracterizând o vreme răcoroasă la această dată. Cerul va fi variabil cu înnorări mai ales în orele prânzului când se vor semnala ploi. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 26...27 de grade, iar cea minimă de 13...15 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 17.07.2019 ORA 09 - 20.07.2019 ORA 09

ÎN ŢARĂ
Valorile termice vor fi în creștere treptată, astfel că la sfârșitul intervalului vor deveni normale pentru această perioadă. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în ultima parte a intervalului, în regiunile vestice.

LA BUCUREŞTI
Temperaturile vor marca o creștere, iar la sfârșitul intervalului vor deveni normale pentru această perioadă. Probabilitatea de ploaie va fi redusă.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
prognoza meteo prognoza meteo Bucuresti vremea vremea bucuresti vremea în ţară
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.8393
RON
07 Jun
noapte 16 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H