PROGNOZA METEO. Se strică vremea. Unde şi de când va ploua

Publicat: Luni, 18 Martie 2019 17:23 // Actualizat: Luni, 18 Martie 2019 17:23 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Valorile termice vor marca o scădere, situându-se în jurul normelor climatologic specifice acestei date.

PROGNOZA METEO MARŢI

ÎN ŢARĂ

Deși valorile termice vor fi în scădere față de intervalul anterior, acestea se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei în vest și nord, iar în celelalte regiuni vor caracteriza, în continuare, o vreme caldă. Cerul va avea înnorări temporare și va ploua local în centrul și în sudul teritoriului și izolat în rest. La munte, îndeosebi în a doua parte a intervalului, precipitațiile vor fi mixte, iar izolat vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, Bărăgan, Banat și vestul Olteniei. Temperaturile maxime se vor situa, în general, între 9 și 19 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 1 și 8 grade. Dimineața și noaptea, izolat, vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI

Valorile termice vor marca o scădere față de ziua precedentă, însă vor caracteriza în continuare o vreme caldă pentru această dată. Cerul va avea înnorări temporare, iar trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 17...18 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 7 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologic specifice acestei date. Astfel, temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 8 și 14 grade. Cerul va fi variabil în vest și nord-vest și mai mult noros în rest. Temporar se vor semnala precipitații în general slabe, sub formă de ploaie în sudul, centrul și estul țării și predominant ninsoare la munte. Trecător în nordul Moldovei și în estul Transilvaniei vor fi și lapovițe sau ninsori. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, îndeosebi în cursul zilei, în est, sud-est, precum și în vestul teritoriului. Temperaturile minime vor fi cuprinse între -5 și 7 grade. Izolat în zonele joase vor fi condiții de ceață, iar în a doua parte a intervalului în depresiuni și local în regiunile nord-vestice se poate forma brumă.

LA BUCUREŞTI

Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi mai mult noros și trecător va ploua. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă va fi de 13...14 grade, iar cea minimă se va situa în jurul a 5 grade.

PROGNOZA METEO JOI

ÎN ŢARĂ

Regimul termic va fi caracterizat de valori normale pentru această dată din an în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului în regiunile sudice și în zonele montane aferente, iar seara și noaptea cu precădere în nord, nord-est și parțial în centru. Doar trecător și izolat se vor semnala precipitații slabe, ploi în zonele joase de relief, iar la munte, mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe creste, iar pe spații mici și la cote mult reduse, ziua, în nord-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 9 și 13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 7 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi normală sub aspect termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei, când trecător vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 13...14 grade, iar cea minimă de 3...4 grade.

PROGNOZA METEO VINERI

ÎN ŢARĂ

Valorile termice, în creștere față de ziua anterioară se vor situa ușor peste cele climatologic specifice datei în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în jumătatea nordică a țării, unde pe arii restrânse, trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări la munte, cu precădere la altitudini mari, iar la cote mai reduse, în prima parte a intervalului, local și în estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 18 grade, iar cele minime între 1 și 8 grade, ușor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

LA BUCUREŞTI

Vremea se va încălzi ușor și va fi în general frumoasă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 16...17 grade, iar cea minimă de 4...6 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 23.03.2019 ORA 08 - 26.03.2019 ORA 08

ÎN ŢARĂ

Valorile termice se vor menține ușor peste mediile climatologic specifice datei în majoritatea regiunilor, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată la început în cele nordice, estice și centrale, apoi și în cele sud-estice.

LA BUCUREŞTI

Valorile termice se vor menține ușor peste mediile climatologic specifice datei, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi în creștere spre sfârșitul intervalului.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7612
RON
27 May
noapte 15 °
zi 29 °
Ultimele joburi adaugate
24 H