Prognoză meteo specială pentru Bucureşti. Vor fi perioade cu ploi torenţiale şi vijelii

PROGNOZĂ METEO BUCUREŞTI. Vremea se menţine călduroasă în Bucureşti, iar la orele amiezii disconfortul termic va fi accentuat. Spre seara, pot să apară ploi, descărcări electrice, vânt şi căderi de grindină.

17 iun. 2019, 07:44
Prognoză meteo specială pentru Bucureşti. Vor fi perioade cu ploi torenţiale şi vijelii

PROGNOZĂ METEO BUCUREŞTI 17.06.2019 ORA 10.00 – 18.06.2019 ORA 23.00

PROGNOZĂ METEO BUCUREŞTI. Luni (17 iunie), vremea va fi în continuare călduroasă în orele amiezii, când și disconfortul termic se va menține accentuat, indicele temperatură-umezeală (ITU) urmând a atinge și depăși ușor pragul critic de 80 de unități. Temperatura maximă va fi de 32…33 de grade. Cu o probabilitate mai mare îndeosebi în orele serii și în prima parte a nopții, gradul de instabilitate atmosferică va fi în accentuare și vor fi perioade în care se vor semnala averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, posibile vijelii și căderi de grindină.

PROGNOZĂ METEO BUCUREŞTI. Marți (18 iunie), vremea se va menține călduroasă, iar disconfortul termic ridicat. Temperatura maximă va fi de 30…31 de grade. Începând cu ore amiezii vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, frecvente descărcări electrice, intensificări ale vântului, vijelie și posibile căderi de grindină.

În funcţie de evoluţia şi intensitatea fenomenelor meteorologice, Administraţia Naţională de Meteorologie va actualiza prezentul mesaj prin avertizări de vreme severă imediată.

ATENŢIONARE METEO! COD GALBEN de ploi torenţiale, vijelii şi grindină