PROGNOZA METEO. Temperaturi de vară după valul de aer polar

Publicat: Marţi, 08 Octombrie 2019 13:45 // Actualizat: Marţi, 08 Octombrie 2019 13:45 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. După temperaturile resimțite și de -9 grade, de mâine asistăm la un nou șoc termic: temperaturile vor crește până la 27 de grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI

ÎN ŢARĂ
Vremea se va încălzi, urmând a se înregistra valori termice în jurul celor specifice datei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare ziua în nord și nord-est, iar în a doua parte a intervalului în vestul, nord-vestul și parțial în centrul țării precum și în zonele montane aferente, unde pe arii restrânse trecător va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, îndeosebi în zona înaltă, iar pe arii restrânse și la cote mult mai reduse, ziua temporar în sud-vestul și sud-estul țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 15 și 22 de grade, iar cele minime între 4 și 14 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei unde se va semnala brumă. Pe arii restrânse dimineața și noaptea, în zonele joase de relief va fi ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va încălzi, devenind normală termic pentru această dată. Cerul va fi variabil, mai mult senin pe parcursul zilei, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar cea minimă de 7...8 grade. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO pentru perioada 7 - 20 octombrie. ANM: Frig în toată ţara, apoi temperaturile urcă până la 24 de grade Celsius

PROGNOZA METEO JOI

ÎN ŢARĂ
În vestul, centrul și nordul țării, vremea se va răci, vor fi înnorări în general persistente, iar pe arii restrânse, temporar va ploua cu precădere în prima parte a intervalului. În restul teritoriului, valorile diurne vor crește ușor, cerul se va înnora treptat începând cu orele serii, iar cu o probabilitate mai mare noaptea, local în jumătatea de sud-est se vor semnala averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, în special în zona înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 15 și 25 de grade, iar cele minime între 5 și 15 grade, ușor mai coborâte în estul Transilvaniei. Dimineața, pe arii restrânse va fi ceață.

LA BUCUREŞTI
Cerul se va înnora treptat începând cu orele serii, iar cu o probabilitate mai mare din a doua parte a nopții se vor semnala averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23...24 de grade, iar cea minimă de 10...11 grade.

PROGNOZA METEO VINERI

ÎN ŢARĂ
Vremea se va ameliora sub aspectul ploilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări și pe spații mici trecător ploi slabe, ziua în nord, centru și la munte, iar în primele ore ale intervalului în sud-est. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în zona montană, îndeosebi pe creste. Valorile termice vor fi apropiate de cele climatologic specifice datei, astfel că maximele se vor încadra între 14 și 23 de grade, iar minimele între 3 și 13 grade, mai coborâte în estul Transilvaniei. Dimineața vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi variabil, cu înnorări la începutul intervalului când trecător va ploua slab, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 20...21 de grade, iar cea minimă de 6...7 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor, îndeosebi în vestul, nord-vestul și în centrul țării. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în zona înaltă a Carpaților Orientali. Temperaturile maxime se vor încadra între 16 și 24 de grade, iar cele minime între 5 și 15 grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 22...23 de grade, iar cea minimă de 7...8 grade.

PROGNOZA METEO. TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII de DUMINICA pana MIERCURI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi predominant frumoasă, iar valorile termice vor crește treptat de la o zi la alta. Probabilitatea de ploaie va fi redusă.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi frumoasă și se va încălzi ușor de la o zi la alta.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
meteo prognoza meteo prognoza meteo Bucuresti vremea
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
HUFF.RO
Brigitte Pastramă DE NERECUNOSCUT la 20 de ani, fără operații estetice. Care este de fapt, numele ei de fată
Brigitte Pastramă DE NERECUNOSCUT la 20 de ani, fără...
HUFF.RO
HUFF.RO
1
EUR
4.8721
RON
01 Oct
noapte 11 °
zi 25 °
Ultimele joburi adaugate
24 H