PROGNOZA METEO. Temperaturile urcă până la 34 de grade, la umbră

PROGNOZA METEO. Sfârşitul săptămânii vine cu vreme frumoasă şi călduroasă, temperaturi urcând până la 31 de grade, la umbră. Săptmâna viitoare va debuta cu temperaturi în creştere, până la 34 de grade.

04 iul. 2014, 13:35
PROGNOZA METEO. Temperaturile urcă până la 34 de grade, la umbră

PROGNOZA METEO. Weekendul vine cu vreme frumoasă. Sâmbătă ne vom bucura de o vreme predominant frumoasă, cu cerul variabil, chiar senin în unele zone în primele ore mai ales. O uşoară instabilitate atmosferică îşi mai face simţite efectele după-amiaza, când îndeosebi la munte se adună ceva nori mai groşi şi doar izolat sunt posibile ploi de scurtă durată. Suflă ceva mai tare în sudul Banatului şi la munte. Vremea se şi încălzeşte, cu precădere în regiunile vestice, iar maximele se vor situa în general între 24 grade pe litoral şi în estul Transilvaniei şi 31 grade în Câmpia de Vest.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Ziua de sâmbătă vine cu vreme frumoasă. Pe cer îşi fac drum doar câţiva nori inofensivi, vântul adie plăcut, aşa că e o zi perfectă să ieşiţi în parc sau să mergeţi la piscină. Până după-amiază temperatura urcă de la o oră la alta şi maximele la umbra vor fi în jur de 28 grade.

PROGNOZA METEO. Duminică vremea continuă să se încălzesc, iar după-amiază vremea va fi chiar călduroasă, mai potrivită pentru luna lui Cuptor, cu maxime în general cuprinse între 27 grade în Bucovina, în estul Transilvaniei şi pe litoral şi 33 grade în Câmpia de vest. Soarele domină autoritar cerul, mai ales în prima parte a zilei, apoi vor fi şi ceva nori, în general de decor şi doar la munte strâng uşor rândurile şi pe arii restrânse, mai ales spre seară, lasă averse însoţite de descărcări electrice, dar se pare că vântul nu pune probleme.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Duminică vine cu vreme de vară autentică. Cerul va fi mai mult senin, mercurul urcă în termometre până la valori maxime de 30, 31 grade la umbră, iar vântul adie plăcut şi răcoreşte uşor atmosfera.

PROGNOZA METEO. Săptămâna viitoare debutează cu vreme călduroasă în cea mai mare parte a ţării, meteorologii prognozează maxime ce pleacă de la 27 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi ajung la doar un grad de pragul caniculei în vest şi în sud-vest, aici vor fi 34 grade la umbră. Cerul va fi variabil şi doar după-amiază şi seara în zonele de deal şi de munte instabilitatea atmosferică e ceva mai accentuată şi drept urmare aşteptăm înnorări şi pe arii restrânse averse, însoţite de tunete, fulgere şi răbufniri de scurtă durată ale vântului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea devine călduroasă luni, unde cerul mai mult senin din prima parte a zilei şi masa de aer cald asigură creşterea temperaturii până la maxime de 32, 33 grade la umbră. După-amiaza apar ceva nori, fără şanse ploaie însă.

PROGNOZA METEO. Marţi, vremea continuă să fie călduroasă în cea mai mare parte a ţării, meteorologii prognozează maxime de la 27 la 34 grade. Ziua debutează tot cu vreme frumoasă în mai toate regiunile, după-amiază spre seară norii încep să strângă rândurile însă doar izolat cad ploi de scurtă durată. Seara, înnorările se accentuează peste peste regiunile vestice, iar noaptea în jumătatea vestică a ţării local aşteptăm averse însoţite de descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului. De miercuri până vineri temperaturile scad uşor în vest, în nord şi în centru, dar în celelalte regiuni vremea călduroasă se menţine. După-amiezele mai ales vor mai fi averse, descărcări electrice, la deal, la munte şi local în celelalte regiuni.