PROGNOZA METEO. Vin zile cu frig şi ninsori

PROGNOZA METEO. Meteorologii prognozează o vreme rece, cu temperaturi în scădere, în timp ce precipitaţiile vor căpăta forma de lapoviţă şi ninsori.

04 dec. 2017, 14:33
PROGNOZA METEO. Vin zile cu frig şi ninsori

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Vremea va fi rece în cea mai mare parte a țării, astfel temperaturile minime vor fi cuprinse în general între -6 și 1 grad. În regiunile intracarpatice cerul va fi mai mult noros și va ninge în general slab cantitativ în dealurile vestice, Maramureș și Carpații Occidentali, în timp ce în restul zonei de munte, Câmpia de Vest și Transilvania, ninsorile vor fi slabe și doar pe spații restrânse. În restul teritoriului vor fi înnorări temporare și izolat se vor semnala fulguieli sau lapoviță. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, mai ales pe creste, unde va spulbera zăpada. În zonele joase vor fi condiții de ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi rece. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă, în scădere față de noaptea precedentă, va fi de -4…-2 grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în primele zile ale săptămânii

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi rece, mai ales dimineața și noaptea. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 și 8 grade, iar cele minime, în general, între -7 și 0 grade. În regiunile intracarpatice și la munte vor fi înnorări, iar local și temporar va mai ninge; excepție vor face zonele joase din Banat, Crișana, Maramureș și nord-vestul Transilvaniei unde în cursul nopții treptat se vor semnala precipitații sub formă de lapoviță și ploaie, favorizând pe arii restrânse depunerile de polei. În restul teritoriului cerul va fi temporar noros și vor fi precipitații slabe, predominant ninsori pe spații mici în Moldova și doar izolat, mixte posibil în celelalte zone. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în sud-vest, în nord-est și pe litoral, precum și la munte, cu viteze mai mari pe creste, unde temporar va spulbera zăpada. În zonele joase vor fi condiții de ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi rece dimineața și noaptea. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, dar condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 6…7 grade, iar cea minimă de -4…-2 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Valorile termice, în creștere ușoară față de intervalul precedent, vor fi apropiate de cele normale pentru această dată. Cerul va fi mai mult noros în regiunile intracarpatice și va avea înnorări temporare în rest. Se vor semnala precipitații slabe, local sub formă de ninsoare la munte și mixte în Maramureș, pe spații restrânse în Crișana, Transilvania și Moldova, unde în primele ore ale intervalului vor favoriza depunerile de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe crestele montane înalte, unde va spulbera zăpada, dar local și temporar, ziua și în regiunile sudice și sud-estice. Noaptea în zonele joase izolat se va semnala ceață. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 9 grade, iar minimele între -4 și 3 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat în cursul zilei. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade.

PROGNOZA METEO JOI. În nordul, nord-estul și centrul țării, precum și la munte, vor mai fi înnorări, dar numai izolat vor fi precipitații slabe, fulguieli și burniță care să favorizeze producerea de polei. În restul teritoriului, cerul va fi variabil și, pe arii restrânse, vor fi condiții de ceață, îndeosebi în orele dimineților. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări pe crestele montane, cu viteze mai mari în cele din grupele nordice, spulberând și viscolind zăpada. Față de intervalul precedent, valorile termice diurne vor fi mai ridicate, însă cele nocturne mai coborâte. Temperaturile maxime se vor încadra între -1 grad în estul Transilvaniei și 12 grade în sud-vestul Olteniei, iar cele minime între -9…-8 grade în depresiunile Carpaților Orientali și 3…4 grade pe litoral.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă se va situa între -4 și -2 grade. Îndeosebi la sfârșitul nopții, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO VINERI. Temperatura aerului va crește și va avea valori – maxime de la 1…2 grade în estul Transilvaniei, până în jur de 13 grade în sud-vestul Olteniei și vestul Munteniei și minime între -5 și 5 grade, mai scăzute în centrul țării, spre -11…-10 grade în depresiuni. Cerul va fi variabil cu înnorări – în cursul zilei, în nord-vest, iar spre seară și noaptea și în vest. Vor cădea precipitații slabe, predominant sub formă de ploaie în Maramureș, Crișana, nord-vestul Transilvaniei și izolat în Banat, unde punctiform și trecător, vor mai fi posibile depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zonele montane cu viteze mai mari pe crestele înalte ale Munților Apuseni și părții de nord a Carpaților Orientali.Îndeosebi, în zonele joase de relief, mai ales dimineața, se va forma ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura aerului, în creștere, va avea o valoare maximă de 10…11 grade și minimă -3…-1 grad. Mai ales în orele dimineților, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO DE SAMBATA PANA LUNI. Temperatura aerului va fi în scădere, în condițiile în care, precipitațiile se vor extinde și vor cuprinde treptat, toate regiunile.