PROGNOZA METEO. Trei zile de ninsori la munte, ploi în restul tării. Vor fi condiţii pentru formarea unui fenomen foarte periculos

PROGNOZA METEO. Vremea va fi caldă pentru această perioadă a anului, dar cerul va fi mai mult noros şi vor fi precipitaţii. În anumite zone, vor exista conditii pentru formarea poleiului.

11 dec. 2019, 14:32
PROGNOZA METEO. Trei zile de ninsori la munte, ploi în restul tării. Vor fi condiţii pentru formarea unui fenomen foarte periculos

PROGNOZA METEO JOI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menține în general închisă. Va ploua, local și temporar, în regiunile sudice și sud-vestice, iar noaptea și în vest. În restul teritoriului, doar pe arii restrânse vor fi ploi
slabe. În nordul Olteniei și al Munteniei se pot acumula 20…25 l/mp. La munte vor fi precipitații mixte, iar în Carpații Meridionali, la peste 1700 m altitudine va ninge și se va depune strat de zăpadă mai consistent, iar vântul va sufla tare, cu rafale de peste 70…80 km/h, viscolind zăpada. Unele intensificări ale vântului, dar la cote mai reduse, vor fi și în sud-vestul și sudul teritoriului. Temperaturile maxime se vor situa între 2 grade în nordul Moldovei și 12 grade pe litoral, iar cele minime între -3 și 7 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi închisă și temporar va ploua, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 5 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade.

Avertizare meteo: Trei zile de NINSORI şi VISCOL la munte. Ploi în nordul Olteniei şi al Munteniei

PROGNOZA METEO VINERI

ÎN ŢARĂ

Cerul va fi mai mult noros. Local și temporar va ploua, iar în zona de munte vor fi precipitații mixte și, izolat, condiții de polei. În Carpații Meridionali, la altitudini mari, va ninge, iar vântul va mai avea intensificări, viscolind zăpada. Intensificări trecătoare ale vântului se vor semnala local și în regiunile vestice, nordice și centrale. Temperaturile maxime, ușor mai ridicate decât în intervalul precedent, vor fi cuprinse între 3 și 13 grade, iar cele minime se vor situa între -2 și 9 grade. Izolat va fi ceață.

LA BUCUREŞTI

Cerul va avea înnorări temporare și, trecător, mai ales în prima parte a zilei, va mai ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă, ușor mai ridicată decât în intervalul precedent, se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 4…5 grade. Spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi caldă, chiar deosebit de caldă pentru această dată în sudul, estul și centrul țării. Cerul va fi temporar noros și local va ploua, în general slab cantitativ. La munte vor fi precipitații mixte și condiții de polei. Vântul va avea intensificări temporare în zona montană înaltă și, trecător, în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 16 grade, iar cele minime între 0 și 10 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI

Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi temporar noros și, îndeosebi spre seară și noaptea, va ploua. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 5…6 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi caldă, chiar deosebit de caldă pentru această dată în sud-vestul, sudul și estul țării. Cerul va fi variabil și doar izolat, ziua, vor mai fi ploi în general slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 5 și 15 grade, iar cele minime între -3 și 9 grade, mai scăzute, spre -7 grade, în estul Transilvaniei. Izolat va fi ceață.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi deosebit de caldă pentru acestă dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade.

PROGNOZA METEO TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 16.12.2019 ORA 08 – 19.12.2019 ORA 08

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, iar probabilitatea de precipitații va fi redusă.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, iar probabilitatea de precipitații va fi redusă.