PROGNOZA METEO. Vreme deosebit de caldă în MINIVACANŢA DE 1 MAI

PROGNOZA METEO. Vremea va deveni în general frumoasă și deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării. În Bucureşti temperatura maximă va fi de 27 de grade.

27 apr. 2018, 14:33
PROGNOZA METEO. Vreme deosebit de caldă în MINIVACANŢA DE 1 MAI

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Cerul va fi mai mult senin în vestul și nord-vestul țării și variabil în rest, unde cu totul izolat vor mai fi condiții de ploi slabe. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în sudul Banatului precum și pe crestele Carpaților Meridionali și în sudul Carpaților Occidentali, iar temporar și la cote mai reduse și în Oltenia. Temperaturile minime se vor încadra între 3 și 15 grade.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de 13…15 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va deveni în general frumoasă și deosebit de caldă în cea mai mare parte a țării, exceptând zona litoralului unde valorile termice se vor situa în jurul celor caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil, chiar mai mult senin în cursul nopții. Unele înnorări și cu totul izolat averse slabe și posibil descărcări electrice se vor semnala cu precădere în jumătatea de vest a teritoriului. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări în Carpații Meridionali și în sudul Carpaților Occidentali, în special pe creste, în sudul Banatului și în Moldova, iar temporar și la cote mai reduse și în Oltenia și Dobrogea. Temperaturile maxime se vor încadra între 16..18 grade pe litoral și 29 de grade in Banat, iar cele minime între 4 și 17 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în general frumoasă și deosebit de caldă. Cerul va fi variabil spre mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 9…11 grade.

PROGNOZA METEO DUMINICA. Vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă, exceptând zona litoralului unde valorile termice se vor situa în continuare în jurul celor caracteristice perioadei. Cerul va fi variabil spre mai mult senin. Unele înnorări și averse slabe de scurtă durată posibil însoțite de descărcări electrice se vor semnala doar cu caracter izolat, în special în vestul și nord-vestul țării. Vântul va sufla slab până la moderat cu intensificări în Carpații Meridionali și în sudul Carpaților Occidentali, în special pe creste, precum și în sudul Banatului, iar temporar și la cote mai reduse local în regiunile extracarpatice și izolat în rest. Temperaturile maxime se vor încadra între 16..18 grade pe litoral și 30 de grade in Campia de Vest, iar cele minime vor fi cuprinse în general între 5 și 15 grade. Izolat vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare deosebit de caldă și predominant frumoasă. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 26 de grade, iar cea minimă va fi de 8…10 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO LUNI. Valorile termice vor fi cu mult mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în vest și nord-vest, unde izolat se vor semnala averse și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat cu intensificări în sudul Banatului și în zona montană aferentă, precum și în Moldova. Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 19 grade pe litoral și 29 de grade in Campia de Vest, iar cele minime între 8 și 16 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Pe spații mici vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Valorile termice vor fi mai ridicate decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 25 de grade, iar cea minimă va fi de 10…12 grade, ușor mai scăzută în zona preorășenească.

PROGNOZA METEO MARTI Vremea va fi deosebit de caldă în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate în vestul, centrul și nordul țării, unde pe arii restrânse se vor semnala averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat cu unele intensificări pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 20 și 29 de grade, iar cele minime se vor situa între 7 și 17 grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei. Dimineața și noaptea pe spații relativ mici vor fi condiții de ceață.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI Vremea se va menține deosebit de caldă. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 29 de grade, iar cea minimă va fi de 11…12 grade.

DE MIERCURI PANA VINERI vremea va fi în continuare deosebit de caldă, iar probabilitatea de precipitații va fi mai ridicată în regiunile intracarpatice.