PROGNOZA METEO. Vreme deosebit de caldă în weekend, cu maxime care ajung la 35 de grade

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această dată în regiunile vestice, nordice şi centrale, unde se vor înregistra temperaturi maxime, în general, între 32 şi 35 de grade. Şi duminică, vremea se va menţine caldă pentru aceastã perioadă a anului în cea mai mare parte a ţării. Luni, în regiunile nordice, centrale, vestice şi de sud-vest, valorile termice vor continua sã scadã, cerul va prezenta înnorãri temporare şi local va ploua.

18 sept. 2015, 13:47
PROGNOZA METEO. Vreme deosebit de caldă în weekend, cu maxime care ajung la 35 de grade

PROGNOZA METEO. SÂMBĂTĂ, vremea se va menţine deosebit de caldã pentru aceastã datã în regiunile vestice, nordice şi centrale, unde se vor înregistra temperaturi maxime, în general, între 32 şi 35 de grade (in Transilvania). Şi în restul teritoriului, valorile termice se vor situa peste mediile multianuale specifice perioadei, iar maximele termice se vor încadra între 23 şi 32 de grade. Cerul va fi mai mult senin, cu unele înnorãri dupã-amiaza la munte, iar noaptea în regiunile vestice, unde cu totul izolat vor fi ploi slabe, de scurtã duratã. Izolat, cu precãdere în sud-est, se va semnala ceaţã dimineaţa. Vântul va sufla slab şi moderat.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vreme mai calda decat in mod obisnuit si in Capitala, sambata, cu maxime in jur de 30 grade, cu cer mai mult senin si vant care abia adie.

PROGNOZA METEO. DUMINICĂ, deşi valorile termice vor marca o scãdere faţã de ziua precedentã, vremea se va menţine caldã pentru aceastã perioadã a anului în cea mai mare parte a ţãrii. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate la munte, iar spre searã şi noaptea şi în jumãtatea de vest a teritoriului. Vor fi averse, descãrcãri electrice şi intensificãri de scurtã duratã ale vântului local în Banat, Crişana, Maramureş şi Transilvania, unde cu totul izolat vor fi posibile cantitãţi mai importante de apã şi cãderi de grindinã. Dimineaţa şi noaptea, pe arii restrânse în regiunile estice, sud-estice şi în depresiuni, se va semnala ceaţã. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 grade  pe litoral şi in jur de 30 grade in centrul tarii  poate si in est.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Desi temperatura aerului scade usor, vremea ramane calda, duminica, cu 27..28 grade in termometre, pe un fond de cer mai mult senin si vant care adie placut. Dimineata sunt sanse ceva mai mari sa apara ceata

PROGNOZA METEO. LUNI, în regiunile nordice, centrale, vestice şi de sud-vest, valorile termice vor continua sã scadã, cerul va prezenta înnorãri temporare şi local va ploua. Ploile vor fi şi sub formã de aversã, iar izolat se vor semnala descãrcãri electrice. În restul teritoriului, vremea se va menţine predominant frumoasã şi caldã pentru aceastã perioadã, cerul va fi variabil, iar ploi slabe vor fi posibile doar cu totul izolat. Mai ales dimineaţa, pe arii restrânse în estul şi sud-estul ţãrii şi în depresiuni va fi ceaţã.Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri izolate. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 22 grade in vest şi 28 de grade in sud.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea ramane destul de frumoasa, luni, si mai calda decat ar trebui in ultima decada a lunii septembrie. Asteptam maxime in jur de 27 grade. Ziua poate incepe cu ceata apoi cerul va fi variabil si vantul cel mult moderat.