PROGNOZA METEO. Vreme geroasă în următoarele trei zile. Ninge în unele regiuni

PROGNOZA METEO. În următoarele trei zile, vremea se va menţine geroasă atât în timpul zilei, cât şi noaptea. Astfel, maximele diurne se vor situa frecvent între -16 şi -10 grade, iar minimele nocturne vor fi cuprinse între -25 şi -15 grade.

07 ian. 2017, 14:09
PROGNOZA METEO. Vreme geroasă în următoarele trei zile. Ninge în unele regiuni

PROGNOZA METEO. DUMINICĂ, vremea se va mentine geroasă, atât ziua cât şi noaptea, în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -17 si -9 grade, (-18 grade in estul Transilvaniei si nordul Moldovei si -8 grade in nordul Olteniei), iar cele minime intre -22 si -12 grade. Cerul va fi mai mult noros şi, temporar, va ninge în cea mai mare parte a tării. Ninsorile vor fi moderate cantitativ în Moldova si local în Transilvania si zona de munte, iar în rest vor fi în general slabe. Îndeosebi în prima parte a intervalului, vântul va avea intensificări la munte, mai ales pe creste, dar si în Moldova şi în cea mai mare parte a Dobrogei, viscolind si spulberând zăpada. Unele intensificări ale vântului vor fi si în sudul Banatului si în vestul si sudul Olteniei. Izolat, noaptea, în zonele joase vor fi conditii de ceasă, asociată cu depunere de chiciură.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. DUMINICĂ, vremea se va mentine geroasă, atât ziua cât si noaptea. Cerul va fi mai mult noros şi temporar va ninge slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -13 grade, iar cea minimă va fi de -17…-15 grade.

PROGNOZA METEO. LUNI, vremea va fi în continuare geroasă, atât ziua cât şi noaptea, în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime se vor încadra între -16 si -7 grade, (-16 grade in estul Transilvaniei si -6 grade in Dealurile de Vest), iar cele minime vor fi cuprinse între -26 si -10 grade. Cerul va avea înnorări şi va ninge local în regiunile nordice şi pe arii restrânse în rest. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări pe crestele montane şi în estul teritoriului. Vor fi condiţii de ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. LUNI, vremea se va menţine geroasă, atât ziua cât şi noaptea. Cerul va fi mai mult noros ziua, când vor mai fi condiţii de fulguială, iar noaptea va deveni variabil. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă va fi de -13…-12 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -23 de grade.

PROGNOZA METEO. MARŢI, vremea va fi în continuare geroasă dimineaţa şi noaptea, iar în centru, sud şi sud-est si pe parcursul zilei. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între -14 si -6 grade (-15 grade in sudul Olteniei -3…-2 grade in sudul litoralului), iar cele minime vor fi cuprinse între -22 si -6 grade. În cursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări în Oltenia, unde, pe arii restrânse, va ninge slab. Spre seară şi noaptea, nebulozitatea se va accentua în majoritatea regiunilor, iar în special în Dobrogea, sudul Moldovei si Muntenia va ninge si se vor semnala intensificări temporare ale vântului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. MARŢI, vremea se va menţine geroasă. Cerul se va înnora treptat, iar spre seară şi noaptea va ninge şi vântul va deveni în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -12 grade, iar cea minimă va fi de -14…-12 grade.