PROGNOZA METEO Vreme mai caldă decât în mod normal. În anumite zone se anunţă ploi

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă că vremea va fi mai caldă decât în mod normal în zilele ce urmează, însă în anumite zone se vor înregistra ploi. 

04 mart. 2017, 15:22
PROGNOZA METEO Vreme mai caldă decât în mod normal. În anumite zone se anunţă ploi

PROGNOZA METEO DUMINICĂ. Vremea va fi mult mai caldă decât în mod normal la aceastã dată, în majoritatea regiunilor. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 grade pe litoral şi 20 grade in sudul Banatului, iar cele minime între 2 şi 10 grade, mai scãzute în estul şi sud-estul Transilvaniei, spre -4 grade. Ziua cerul va fi variabil, mai mult noros în Banat, Crişana şi Maramureş, unde pe arii restrânse va ploua slab, iar în zonele joase de relief din restul ţãrii, dimineaţa, izolat, va fi ceaţã. Noaptea nebulozitatea şi ploile se vor extinde treptat în jumãtatea de vest a ţãrii, iar la munte, la altitudini mari, trecãtor, vor fi şi ninsori slabe sau lapoviţã. În restul teritoriului, înnorãrile vor fi temporare, iar în zonele joase de relief, pe spaţii mici se va forma ceaţã. Vântul va sufla slab şi moderat, local, cu intensificãri la munte, în Banat, Crişana, Moldova, Dobrogea şi doar izolat în restul teritoriului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi deosebit de caldă, cu o maximă în jur de 17 grade și minime de 2…4 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări și condiții de ceață, dimineața și noaptea. Vântul va sufla în general slab.

PROGNOZA METEO LUNI. Vremea va fi mai caldã decât în mod normal la aceastã datã, chiar deosebit de caldã în regiunile extracarpatice. Temperatura aerului, în scãdere în interiorul arcului carpatic, va avea valori maxime cuprinse între 8 grade în estul Transilvaniei şi 19 grade în Bãrãgan şi minime între -2 şi 8 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali spre -4 grade. Cerul va fi temporar noros. Va ploua, chiar şi sub formã de averse, posibil însoţite de descãrcãri electrice, în jumãtatea de vest a ţãrii, în zona montanã şi pe arii restrânse în rest. La altitudini, în general, mai mari de 1300 m, trecãtor, vor fi şi precipitaţii sub formã de lapoviţã şi ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte şi local şi în restul teritoriului, mai ales ziua. Izolat, dimineaţa şi noaptea, va fi ceaţã.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea rămâne mult mai caldă decât în mod normal la această dată, cu maxime de 16, 17 grade si minime de 2..4 grade. Cerul va fi temporar noros, iar seara și noaptea vor fi condiții ca trecător să plouă slab.Vântul va sufla slab și moderat. În orele dimineților, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO MARTI. Vremea va fi mult mai caldã decât în mod normal în prima decadã a lunii martie, în majoritatea regiunilor. Cerul va fi temporar noros şi mai ales dupã-amiazã şi noaptea, local vor fi ploi slabe în vest şi sud şi cu totul izolat în rest. În zona montanã înaltã, trecãtor, precipitaţiile vor fi şi sub formã de lapoviţã sau ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri la munte, îndeosebi în masivele sudice, dar local şi la cote mai reduse şi în regiunile sud-vestice, sudice şi centrale. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 grade pe litoral şi 19 grade in sudul extrem, in Lunca Dunarii, iar cele minime între 1 şi 10 grade. Izolat vor fi condiţii de ceaţã.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menține mult mai caldă decât în mod obișnuit la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări și ploi slabe, îndeosebi în a doua parte a intervalului. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 18 grade, iar cea minimă va fi de 6…7 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Deși valorile termice vor marca o scădere ușoară față de ziua precedentă în regiunile extracarpatice, acestea se vor menține mult mai ridicate decât cele normale pentru această dată. Cerul va avea înnorãri temporare şi va ploua slab, local, în sud-vestul ţãrii, în zona montanã şi izolat în rest. La altitudini mari, pe arii restrânse şi trecãtor, mai pot fi şi ninsori sau lapoviţã. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri în cursul zilei, la munte şi în regiunile sudice. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 şi 18 grade, iar cele minime între -3 şi 7 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase, izolat vor fi condiţii de ceaţã.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare mult mai caldă decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în cursul zilei. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 3…5 grade.

TENDINŢA DE JOI PÂNĂ DUMINICĂ. Deşi Desi temperaturile vor mai scadea usor uşor în primele douã zile, vremea va rãmâne caldã pentru aceastã datã. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi mai ridicatã în prima parte a intervalului, cu precãdere în jumãtatea de nord a ţãrii.