PROGNOZA METEO. Vreme rece dimineaţa şi noaptea. Se anunţă temperaturi minime de -15 grade

PROGNOZA METEO. Pe parcursul zilei vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei, însă se va menține rece dimineaţa şi noaptea. Sunt aşteptate temperaturi minime de până la minus 15 grade.

24 nov. 2020, 15:56
PROGNOZA METEO. Vreme rece dimineaţa şi noaptea. Se anunţă temperaturi minime de -15 grade
Prognoza meteo pentru zilele următoare.

PROGNOZA METEO LA NOAPTE.  Valorile termice vor fi negative în cea mai mare parte a țării și mai scăzute decât în mod normal pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu nebulozitate joasă sau ceață, local în vest, nord-vest și centru și pe spații mai mici în rest. Ceața va fi asociată și cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile minime vor fi cuprinse între – 10 grade în depresiunile din estul Transilvaniei şi 2…4 grade pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi rece. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura minimă va fi de – 2…0 grade, mai scăzută în zona periferică.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Pe parcursul zilei vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei, însă se va menține rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, mai mult senin la deal și la munte, iar mai ales la începutul și sfârșitul intervalului, local se va semnala nebulozitate joasă sau ceață. Ceaţa se va asocia și cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 2 și 11 grade, iar cele minime între -14 grade în depresiunile din estul Transilvaniei și 5 grade pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI  va fi normală termic pe parcursul zilei, dar se va menține rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil la senin, iar mai ales spre sfârșitul intervalului va crește probabilitatea pentru nebulozitate joasă sau ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de – 2…0 grade, mai scăzută în zona periferică.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pentru două săptămâni. Cum va fi vremea de Moş Nicolae

PROGNOZA METEO JOI. Vremea va fi în continuare rece dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi mai mult senin la deal și la munte, iar în zonele joase de relief local va fi ceaţă sau nebulozitate joasă, posibil persistente şi pe parcursul zilei. Ceața se va asocia și cu depunere de chiciură. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 2 și 13 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -8 și 3 grade, cu valori mai scăzute în depresiunile Carpaților Orientali, dar și mai ridicate pe litoral.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi în continuare rece dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, iar îndeosebi la începutul și sfârșitul intervalului va fi nebulozitate joasă sau ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de -3…0 grade, ușor mai scăzută la periferie.

PROGNOZA METEO. Cum va fi vremea în weekend

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în general închisă în zonele joase de relief, unde la începutul și sfârșitul intervalului va fi ceaţă sau nebulozitate stratiformă, ce local vor persista şi pe parcursul zilei. Ceața se va asocia și cu depunere de chiciură, iar cu totul izolat, mai ales spre sfârșitul intervalului, vor fi condiții de burniță. La deal și la munte cerul va fi variabil. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 14 grade, mai coborâte în zonele cu ceață persistentă, iar cele minime, vor fi cuprinse între -10 și 6 grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi în general închisă, cu nebulozitate joasă sau ceață, posibil persistente și pe parcursul zilei. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 6 grade, iar cea minimă va fi de -3…0 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. Vremea va fi închisă în cea mai mare parte a țării. În jumătatea de nord a teritoriului, izolat pe parcursul zilei și local noaptea, se vor semnala precipitații. Vor fi ninsori la munte și sub formă de ploaie, lapoviță și ninsoare în rest. În celelalte regiuni, la începutul și sfârșitul intervalului va fi nebulozitate joasă sau ceață, posibil persistente și pe parcursul zilei; ceața se va asocia și cu depunere de chiciură, iar pe arii restrânse vor fi ploi slabe sau burniţă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 1 și 10 grade, iar cele minime între -4 și 3 grade.

VREMEA ÎN BUCUREȘTI va fi nebulozitate joasă sau ceață pe aproape tot parcursul intervalului, iar spre sfârșitul nopții probabilitatea pentru ploi slabe sau burniță va fi în creștere. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va va situa în jurul valorii de 3 grade, iar cea minimă va fi de -2…0 grade.

DE DUMINICA PANA MARTI probabilitatea pentru precipitații va fi ridicată.


loading...