PROGNOZA METEO. Vreme rece şi intensificări ale vântului în toată ţara. Ninsori la munte, ploi slabe în rest

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea va fi ușor mai rece decât în mod obișnuit pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil şi sunt aşteptate precipitații slabe sub formă de ploaie în Oltenia, Muntenia și posibil în Dobrogea, mixte în Moldova, unde dimineața vor fi condiții de polei și ninsoare la munte. Vântul va avea intensificări în Moldova și în Carpații Meridionali și de Curbură, unde la rafală se vor atinge viteze între 55 și 75 km/h, iar la altitudini de peste 1700 m, va sufla tare, cu viteze de 80...100 km/h și zăpada va fi spulberată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade.

26 mart. 2019, 18:58
PROGNOZA METEO. Vreme rece şi intensificări ale vântului în toată ţara. Ninsori la munte, ploi slabe în rest

PROGNOZA METEO MIERCURI: Vremea va fi ușor mai rece decât în mod obișnuit pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile sudice și estice. Vor mai fi precipitații slabe, pe arii restrânse ziua, sub formă de ploaie în Oltenia, Muntenia și posibil în Dobrogea, mixte în Moldova, unde dimineața vor fi condiții de polei și ninsoare la munte. Vântul va sufla slab și moderat, local cu intensificări ziua în majoritatea regiunilor, dar mai ales în Moldova, unde la rafală se vor atinge viteze în general între 55 și 75 km/h, precum și în Carpații Meridionali și de Curbură, iar la altitudini de peste 1700 m, va sufla tare, cu viteze de 80…100 km/h și zăpada va fi spulberată. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade, iar cele minime între -7 și 3 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei până în jurul valorii de -10 grade. Dimineața, dar mai ales noaptea, local se va produce brumă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Trecător cerul va avea unele înnorări ziua, când vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări după-amiaza și seara, când la rafală se vor atinge viteze de 35…40 km/h. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 0…1 grad, mai scăzută în zona preorășenească, până în jurul a -2 grade, unde vor fi condiții de brumă.

PROGNOZA METEO JOI: Vremea se va menține ușor mai rece decât în mod normal la această dată în cea mai mare parte a țării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5 și 15 grade, iar cele minime, în general, între -6 și 2 grade. Cerul va fi temporar noros și doar izolat vor fi precipitații slabe mixte în nordul și în centrul țării și ninsoare la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice, sud-estice și la munte. Dimineața și noaptea, local se va produce brumă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi mai rece decât în mod normal la această dată. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Dimineața și noaptea vor fi condiții de brumă.

PROGNOZA METEO VINERI: Vremea va fi în continuare ușor mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile estice, unde noaptea izolat vor fi condiții să plouă slab. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în zona montană înaltă, iar ziua și în sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 8 și 15 grade, iar cele minime între -4 și 4 grade. Dimineața și noaptea, pe arii restrânse se va produce brumă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare ușor mai rece decât în mod normal la această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 0…2 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA: Valorile termice vor crește față de intervalul precedent și vor deveni normale pentru această dată în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în cea mai mare parte a intervalului în estul și sud-estul țării, unde pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 9 și 18 grade, iar cele minime între -3 și 7 grade. Dimineața, dar mai ales noaptea pe arii restrânse va fi ceață, iar în estul Transilvaniei se vor menține condițiile de brumă.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI: Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă de 4…5 grade.

De duminică, vremea va fi mai caldă decât în mod normal la această dată în primele două zile, apoi se va răci. Trecător vor fi precipitații în majoritatea regiunilor, cu o probabilitate mai mare la mijlocul intervalului.