PROGNOZA METEO. Vremea călduroasă va persista, iar disconfortul termic va fi ridicat

PROGNOZA METEO. Vremea va fi în continuare călduroasă în cea mai mare parte a țării, local caniculară după-amiaza în zonele de câmpie din sud, unde disconfortul termic va fi ridicat. 

21 aug. 2019, 17:25
PROGNOZA METEO. Vremea călduroasă va persista, iar disconfortul termic va fi ridicat

PROGNOZA METEO JOI

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține călduroasă în cea mai mare parte a țării, local caniculară la amiază în zonele de câmpie din sud-vest și sud, unde și disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara când se vor semnala averse și descărcări electrice, pe arii restrânse, îndeosebi la munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice și sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 26 și 36 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 13 și 24 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, unde vor fi condiții de ceață. Îndeosebi în zonele de câmpie, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unităţi.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi călduroasă, caniculară la amiază, când disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 35 de grade, iar cea minimă va fi de 20…21 de grade, mai coborâtă în zona preorășenească. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unităţi în special în centrul orașului.

PROGNOZA METEO VINERI

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în continuare călduroasă în cea mai mare parte a țării, local caniculară după-amiaza în zonele de câmpie din sud, unde disconfortul termic va fi ridicat. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, când pe arii restrânse se vor semnala averse și descărcări electrice, cu precădere în zonele de munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile estice și sud-estice. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 26 și 35 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 24 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, unde izolat vor fi condiții de ceață. Îndeosebi în sudul țării, indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unităţi.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi în continuare călduroasă, cu disconfort termic ridicat în orele amiezii. Cerul va fi variabil spre mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 34 de grade, iar cea minimă va fi de 18…20 de grade. Indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unităţi în special în centrul orașului.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține călduroasă în mare parte din țară, izolat caniculară în Lunca Dunării, iar disconfortul termic va continua să fie ridicat. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, când pe suprafețe mici se vor semnala averse și descărcări electrice, cu precădere în zonele montane. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-estice și în extremitatea de sud-vest a teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 28 și 34 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 24 de grade, mai scăzute în depresiunile din estul Transilvaniei, unde izolat vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține călduroasă, iar disconfortul termic va continua să fie ridicat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 33…34 de grade, iar cea minimă de 19…21 de grade.

PROGNOZA METEO DUMINICĂ

ÎN ŢARĂ
Vremea călduroasă va persista în cea mai mare parte a țării și îndeosebi în Lunca Dunării va fi caniculară în orele amiezii, iar disconfortul termic va continua să fie ridicat. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări mai ales după-amiaza și seara, când pe arii restrânse vor fi averse și descărcări electrice, cu precădere în zonele montane. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile sud-vestice și sud-estice. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 28 și 34 de grade, iar cele minime se vor situa între 12 și 24 de grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, unde izolat vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI
Vremea călduroasă va persista, iar disconfortul termic va continua să fie ridicat. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 34…35 de grade, iar cea minimă de 18…20 de grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII de LUNI până JOI

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține călduroasă în cea mai mare parte a teritoriului, local caniculară după-amiază, îndeosebi la începutul intervalului în regiunile sudice. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi mai ridicată în orele amiezilor, cu precădere în zonele montane.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi în continuare călduroasă, caniculară la amiază la începutul intervalului.


loading...
Partenerii noștri