PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea SCHIMBĂ FOAIA: Se întorc NINSORILE şi FRIGUL

PROGNOZA METEO. Meteorologii ne anunţă că de miercuri vremea urmează să revină la temperaturile normale pentru această perioadă, până la maxim 10 grade Celsius, iar precipitaţiile pot apărea sub formă de ploi, lapoviţe şi chiar ninsori.

16 mart. 2015, 14:51
PROGNOZA METEO pe trei zile. Vremea SCHIMBĂ FOAIA: Se întorc NINSORILE şi FRIGUL

PROGNOZA METEO. Marţi, rămâne vreme caldă în regiunile vestice, nord-vestice şi centrale, în timp ce în restul teritoriului temepraturile scad şi devin cele potrivite datei din calendar. Iar cerul, mai mult senin dimineaţa, se va înnora treptat pe parcursul zilei şi la începutul nopţii în regiunile estice, sud-estice şi parţial în cele sud-vestice, unde cu totul izolat va ploua slab, iar local în Carpaţii Meridionali şi izolat în Orientali se vor semnala precipitaţii mixte. Abia în a doua parte a nopţii, înnorările vor fi tot mai accentuate în jumătatea de est a ţării, unde pe alocuri apar precipitaţii slabe, mixte în Dobrogea si mai ales ninsori în Moldova şi zona montană. Vântul are şi el intensificări la munte şi în regiunile extracarpatice, iar maximele zilei pornesc de la numai 3 grade în Delta Dunării, însă ating 17 grade în Dealurile de Vest.

VREMEA IN BUCURESTI. Marţi, temperaturile scad puţin, devin normale pentru această perioadă a anului, cu aproximativ 10 grade în orele amiezii, căci cerul, senin dimineaţa, se va înnora treptat abia începând de după-amiază. Însă vântul va fi mai agitat pe parcursul zilei.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea va continua să se răcească, devenind normală din punct de vedere termic în regiunile intracarpatice şi chiar mai rece decât ar fi normal în restul ţării. Aşadar, maximele amiezii nu mai depăşesc 0 grade în câteva localităţi din Moldova, în timp ce în Banat încă se mai ating 12 grade. Iar cerul va fi acoperit de nori în regiunile sudice, estice şi centrale, unde se aşteaptă precipitaţii slabe, mai ales ninsori în Moldova şi la munte şi mixte în Dobrogea, cea mai mare parte a Olteniei şi local în Muntenia şi Transilvania. În restul teritoriului, înnorările vor fi temporare, mai răzbate şi soarele şi numai izolat apar câteva ploi slabe. Iar vântul dă şi el semne de agitaţie în cursul zilei la munte şi în estul şi sud-estul ţării.

VREMEA IN BUCURESTI. Miercuri, vremea continuă să se răcească, astfel că va fi o zi mai rece decât ar fi normal la această dată, aproximativ 5 grade vor indica termometrele la amiază. Iar cerul se anunţă mai mult noros şi trecător cad precipitaţii slabe mixte. Vântul nu se agită prea tare.

PROGNOZA METEO. Joi, în sudul, estul şi parţial în centrul ţării, precum şi în zonele montane aferente, vremea va fi în general închisă şi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Temporar, vor fi precipitaţii mixte, iar la munte vor predomina ninsorile. În restul teritoriului, temperaturile sunt cele normale, înnorările doar temporare şi predomină ploile, puţine şi slabe cantitativ. Vântul încă suflă cu putere pe crestele montane, dar trecător şi izolat mai are răbufniri şi prin sudul şi vestul ţării. Prin urmare, maximele zilei pornesc de la numai 1…2 grade în depresiuni şi în câteva localitaţi din regiunile sudice şi abia mai ating 10….11 doar izolat, în vest.

VREMEA IN BUCURESTI. Joi va fi o zi mohorâtă şi rece, cu cer acoperit de nori ce lasă din când în când precipitaţii slabe mixte. Iar vântul suflă mai alert, intensificând senzaţia de rece dincolo de cele aproximativ 5 grade pe care le vor indica termometrele la amiază.

PROGNOZA METEO. Vineri vremea se îndreaptă şi se încălzeşte uşor, maximele zilei vor fi cuprinse între 4 şi 12 grade. În vest va fi soare, dar norii mai trenează puţin prin sudul, centrul şi estul ţării, unde însă numai izolat lasă precipitaţii slabe, predominant ploi, şi mixte la munte. Tot la munte, ca şi în sud-est, vântul încă suflă mai viguros. Iar în weekend procesul de încălzire va continua, vremea va deveni mai caldă decât în mod normal în toate regiunile, iar precipitaţiile, mai ales ploi, apar abia spre începutul săptămânii viitoare, prin sud-vestul ţării într-o primă etapă, apoi în extindere.