PROGNOZA METEO pentru următoarele zile: Frigul devine pătrunzător şi temperaturile devin negative

PROGNOZA METEO. Meteorologii anunţă pentru următoarele zile temperaturi în puternică scădere, minimele trecând chiar pe plan negativ. Vântul va fi moderat, iar precipitaţiile sub forma de lapoviţă şi ninsoare îşi vor face apariţia la munte.

20 nov. 2017, 14:49
PROGNOZA METEO pentru următoarele zile: Frigul devine pătrunzător şi temperaturile devin negative

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. În regiunile intracarpatice vor fi înnorări, iar îndeosebi în a doua parte a nopții și precipitații slabe, mai ales sub formă de ploaie în Banat, predominant ninsori în Crișana, Maramureș și local în Transilvania, iar în zonele montane aferente va ninge. În restul teritoriului cerul va fi variabil și numai izolat vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe litoral și la munte, însă viteze mai mari vor fi pe creste, unde rafalele vor depăși 60…80 km/h și izolat peste 90…100 km/h la începutul nopții. Temperaturile minime se vor situa între -5 și 3 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura minimă se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Citeşte şi Alertă de NINSORI, VISCOL şi LAPOVIŢĂ. Anunţ de ultima oră făcut de ANM

PROGNOZA METEO MARTI. Cerul va fi noros în regiunile intracarpatice, unde temporar vor fi precipitații în general slabe cantitativ, în nord-vest și centru vor predomina ninsorile, iar în rest vor fi mai ales ploi și lapoviță. La munte va ninge moderat cantitativ, iar vântul va avea intensificări temporare, cu viteze mai mari pe creste, unde vor fi rafale de peste 60…80 km/h, viscolind ninsoarea și spulberând zăpada. În restul teritoriului înnorările vor fi temporare și doar izolat va ploua slab, exceptând Moldova unde trecător va fi și lapoviță sau ninsoare, în timp ce vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 1 grad in Transilvania si cel mult 11 grade in sud-vestul Olteniei, iar cele minime între -4 și 6 grade.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi variabil, temporar noros seara și noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă de 1…2 grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO PE DOUĂ SĂPTĂMÂNI: Temperaturile scad sub limita de îngheţ. Când vin primele ninsori în sud

PROGNOZA METEO MIERCURI. Cerul va avea înnorări în majoritatea regiunilor și vor fi precipitații slabe, mai ales ziua, predominant ninsori în zona de munte, local ploi și trecător lapoviță în vest, nord-vest și centru, iar seara și noaptea, îndeosebi sub formă de ploaie, izolat în estul țării. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane și temporar, în cursul zilei, în sud-vestul și sudul extrem al teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 3 grade in nordul Moldoveiși 14 grade in sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa între -2 și 5 grade. Pe arii restrânse, noaptea, cu precădere în vest, se va forma ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va avea înnorări, însă condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 8 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va încălzi ușor în majoritatea regiunilor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în nordul, centrul și estul țării, dar numai cu totul izolat vor fi posibile ploi slabe sau burniță. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 5 și 15 grade, iar cele minime se vor situa între -4 și 6 grade. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceață.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi temporar noros și vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 2…3 grade. Dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEO VINERI. Valorile termice se vor situa în general peste mediile climatologice ale perioadei. În zonele joase de relief, va predomina nebulozitatea joasă și mai ales dimineața și noaptea se va semnala ceață. În restul teritoriului, cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între 6 și 14 grade, iar cele minime se vor situa între -4 și 7 grade. BUCUREŞTICerul va fi temporar noros. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 10 grade, iar cea minimă va fi de 2…4 grade. Mai ales dimineața și noaptea, va fi ceață.

PROGNOZA METEO DE SAMBATA PANA LUNI. Valorile termice se vor situa în general peste mediile climatologice ale perioadei. Local și temporar, mai ales spre sfârșitul intervalului, va ploua, iar la munte vor fi precipitații mixte. Cu precădere în cursul nopților și al dimineților, în zonele joase de relief se va semnala ceață.