PROGNOZA METEO. Vreme cu temperaturi primăvăratice în următoarele zile

PROGNOZA METEO. Anomaliile termice înregistrate în prima zi de Crăciun vor continua şi în următoarele zile, mercurul din termometre putând să urce chiar şi până la 15 grade Celsius, în unele zone.

25 dec. 2017, 13:17
PROGNOZA METEO. Vreme cu temperaturi primăvăratice în următoarele zile

PROGNOZA METEO ÎN ŢARĂ. Cerul va fi variabil spre senin, cu unele înnorări la începutul nopţii în regiunile nord-vestice. Spre dimineaţă în zonele joase local va fi ceaţă, iar în sud-est posibil şi nebulozitate joasă stratiformă. Vântul va sufla slab până la moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă. Temperatura aerului va avea valori mai ridicate decât ar fi normal la această dată în cea mai mare parte a ţării, astfel că minimele se vor încadra între -9 grade în depresiunile Carpaţilor Orientali şi 5…6 grade în Dealurile de Vest şi pe litoral.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Cerul va fi predominant senin, dar spre dimineaţă poate apărea ceaţă sau nebulozitate joasă. Vântul va sufla slab. Temperatura minimă, mai ridicată decât normal la această dată, se va situa în jurul valorii de 0 grade.

Citeşte şi Ger de crapă pietrele. Temperaturi resimţite de MINUS 42 în România. PROGNOZA METEO şi harta temperaturilor. Când ninge în Bucureşti

PROGNOZA METEO MARTI. Regimul termic va fi în continuare caracterizat de valori cu mult peste cele obişnuite în această perioadă din an în cea mai mare parte a ţării; temperaturile maxime se vor încadra în general între 5 şi 15 grade, iar cele minime -6 şi 5 grade. În cursul zilei, cerul va fi variabil, iar nebulozitate joasă sau ceaţă se vor semnala pe arii restrânse în orele dimineţii. Noaptea vor fi înnorări temporare în majoritatea zonelor, ceaţa se va forma local în special în sud, în centru şi în est şi se poate asocia cu burniţă; în zona montană izolat vor fi precipitaţii mixte ce pot favoriza depunerile de polei, iar în Maramureş vor fi condiţii să plouă slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană înaltă.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi în continuare deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil la senin, dar cu nori joşi sau ceaţă la începutul zilei şi pe parcursul nopţii. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 1 grad.

PROGNOZA METEO MIERCURI. Regimul termic nu va avea variaţii semnificative faţă de intervalul anterior, astfel încât valorile de temperatură se vor menţine mult mai ridicate decât cele specifice acestei perioade din an. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în sud-vestul ţării şi în extremitatea de nord-vest, unde izolat va ploua slab, iar în zonele montane aferente vor fi precipitaţii mixte ce pot favoriza depunerile de polei. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte unde pe creste rafalele vor depăşi 70…80 km/h, dar şi în regiunile vestice şi de sud-est, şi local în cele centrale, cu viteze în general de până la 55…60 km/h. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 14 grade, iar cele minime între -5 grade în estul Transilvaniei şi 9 grade în sudul Banatului. Dimineaţa şi noaptea, cu precădere în sud şi est, local va fi ceaţă.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pentru perioada 25 decembrie – 7 ianuarie. Se anunţă NINSORI. Cum va fi vremea de Revelion

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea se va menţine deosebit de caldă pentru această perioadă din an. Cerul va fi variabil, dar dimineaţa şi noaptea va fi nebulozitate joasă sau ceaţă. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 11…12 grade, iar cea minimă de 1…2 grade.

PROGNOZA METEO JOI. Vremea se va menţine mult mai caldă decât în mod obişnuit pentru sfârşitul lunii decembrie. Cerul se va înnora în regiunile vestice şi sud-vestice unde local va ploua. În restul teritoriului, cerul va avea înnorări îndeosebi în a doua parte a intervalului, iar ploile se vor semnala pe arii restrânse. La munte precipitaţiile vor fi mixte. Vântul va prezenta intensificări în vestul teritoriului ţi în zona montană, dar local şi temporar şi în restul teritoriului. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 6 şi 15 grade, iar cele minime între 1 şi 9 grade. La începutul intervalului, mai ales în sud şi est, local va fi ceaţă.

VREMEA IN BUCUREŞTI. Vremea va fi mult mai caldă decât în mod obişnuit la sfârşitul lunii decembrie. Cerul se va înnora treptat şi în a doua parte a intervalului, temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 6…8 grade.

PROGNOZA METEO VINERI. Valorile termice, deşi în scădere în vest şi nord-vest, vor continua să se situeze peste cele obişnuite ale perioadei în cea mai mare parte a ţării. Cerul va avea înnorări în majoritatea zonelor, va ploua pe arii extinse în est şi în sud-est, iar în regiunile intracarpatice vor fi precipitaţii locale, mai ales ploi pe parcursul zilei, apoi şi lapoviţă şi ninsoare. La munte, treptat vor predomina ninsorile. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări izolate mai ales în zona montană. Temperaturile maxime se vor încadra între 4 şi 13 grade, iar cele minime între -3 şi 7 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA – LUNI. Răcirea vremii va continua în prima zi a intervalului, apoi valorile termice vor fi din nou în creştere îndeosebi în vest şi în sud. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai ridicată în regiunile din jumătatea nordică.