PROGNOZA METEO. Vremea începe să arate a toamnă

PROGNOZA METEO. Vremea începe să se răcească la finalul săptămânii, iar ploile încep să-şi facă apariţia, pe alocuri, însoţite de descărcări electrice şi vânt puternic.

12 sept. 2014, 13:10
PROGNOZA METEO. Vremea începe să arate a toamnă

PROGNOZA METEO. Sâmbătă, vremea va fi în continuare caldă în cea mai mare parte a ţării, astfel că temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 de grade în depresiuni şi pe litoral şi 30 de grade, izolat, în centrul şi estul ţării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile vestice şi sud-vestice, unde local vor fi averse şi descărcări electrice, dar şi în extremitatea de sud-est, unde numai izolat va ploua slab. Pe arii restrânse, în Banat, se pot înregistra cantităţi de apă de peste 15…20 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări la munte, iar local şi temporar şi în restul teritoriului, dar mai ales în sud-vest, cu viteze mai mari în sudul Banatului.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Sâmbătă, vremea va fi în continuare uşor mai caldă decât în mod obişnuit în a doua decadă a lunii septembrie, cu o maximă a temperaturii aerului în jurul a 28 de grade. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla în general moderat.

PROGNOZA METEO. Duminică, vremea va fi în general instabilă în vestul şi sud-vestul ţării, unde vor fi înnorări şi local averse şi descărcări electrice, iar izolat se vor cumula peste 15…20 l/mp. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi izolat ploi slabe, la munte şi în sud-est. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în regiunile sudice şi în zona montană. Temperaturile maxime se vor încadra între 21…22 de grade în vestul extrem şi 29…30 de grade, local, în estul, centrul şi nordul ţării.

VREMEA IN BUCURESTI: Ce ne aşteaptă în weekend. PROGNOZA METEO pe trei zile

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Vremea se va menţine uşor mai caldă decât în mod obişnuit în ziua de duminică. Cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 28 de grade.

PROGNOZA METEO. Luni, vremea se va menţine în general instabilă în sud-vestul ţării, unde cerul va avea înnorări şi local, mai ales în cursul zilei, vor fi averse şi descărcări electrice, iar pe arii restrânse cantităţile de apă mai pot fi însemnate. În restul teritoriului cerul va fi variabil, cu înnorări trecătoare şi doar izolat vor fi ploi slabe, de scurtă durată, mai ales la munte. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în zona montană şi local în sud şi sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în Oltenia şi în depresiuni şi 27…28 de grade local, în zonele de câmpie şi podiş.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Luni, cerul va fi temporar noros, iar vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade.

PROGNOZA METEO. Zilele de la mijlocul săptămânii viitoare vin cu vreme în general frumoasă şi însorită. Câţiva nori îşi vor face apariţia îndeosebi la munte şi în regiunile sudice, unde, izolat, vor lăsa ploi slabe, de scurtă durată, care nu vor strica totusi aspectul destul de plăcut al vremii. Valorile termice se vor situa în jurul normelor climatologice specifice acestei perioade din an. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 şi 27 de grade.