PROGNOZA METEO. Vremea nu iese din tipare: cald până la prânz, furtuni violente după amiaza

PROGNOZA METEO. Cerul va fi variabil, iar cu o probabilitate mai mare după-amiaza și seara, vor fi perioade cu înnorări, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil grindină. 

20 iun. 2020, 19:28
PROGNOZA METEO. Vremea nu iese din tipare: cald până la prânz, furtuni violente după amiaza

PROGNOZA METEO DUMINICA de instabilitate atmosferică va fi accentuat. În vestul, nordul, centrul, estul, sud-estul țării și pe arii relativ restrânse în rest, vor fi perioade cu înnorări, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe spații mici vijelii și grindină. Ploile vor avea mai ales caracter torențial, iar cantitățile de apă vor depăși 20…25 l/mp și pe arii restrînse 40…60 l/mp. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 20 și 29 de grade, iar cele minime între 12 și 20 de grade. BUCUREȘTI Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi variabil, iar cu o probabilitate mai mare după-amiaza și seara, vor fi perioade cu înnorări, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil grindină. Temperatura maximă va fi de 27…28 de grade, iar cea minimă de 14…16 grade.

PROGNOZA METEO LUNI Gradul de instabilitate se va menține accentuat în cea mai mare parte a țării. Vor fi perioade cu înnorări, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și pe spații mici grindină și vijelii, mai ales după-amiaza și la începutul nopții. Ploile vor avea și caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor fi local însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 12 și 20 de grade. BUCUREȘTI Vremea se va menține în general instabilă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după orele amiezii, când vor fi perioade cu averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil grindină. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 15…17 grade.

PROGNOZA METEO MARTI Vremea va fi instabilă în cea mai mare parte a țării. Mai ales după-amiaza și în prima parte a nopții cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil vijelii și grindină, în sudul, estul, centrul țării și pe arii restrânse în rest. Ploile vor avea mai ales caracter torențial, iar în intervale scurte de timp sau prin acumulare, local, cantitățile de apă vor fi însemnate. Temperaturile maxime se vor încadra între 19 și 28 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 19 grade. BUCUREȘTI Vremea va fi instabilă și vor fi perioade cu înnorări temporar accentuate, averse, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului și posibil, vijelii și grindină. În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantitățile de apă vor putea fi însemnate. Temperatura maximă va fi de 26…27 de grade, iar cea minimă de 16…17 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI Gradul de instabilitate atmosferică se va reduce față de perioada anterioară în mare parte din țară. Cerul va fi temporar noros și local, mai ales în centrul, sudul și estul teritoriului vor fi averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi condiții de grindină și de cantități mai importante de apă. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 și 29 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 9 și 20 de grade. BUCUREȘTI Vremea va fi în general instabilă. Cerul va fi temporar noros, iar probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului va fi mai ridicată ziua. Temperatura maximă va fi de 26…28 de grade, iar cea minimă de 16…17 grade. DE JOI PANA SAMBATA Vremea va fi în general instabilă, iar regimul termic va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.