PROGNOZĂ METEO. Vremea rămâne frumoasă. De când începe să se răcească

PROGNOZĂ METEO. Vremea va rămâne caldă în următoarele zile. Abia în weekend începe să se răcească.

11 sept. 2019, 10:01
PROGNOZĂ METEO. Vremea rămâne frumoasă. De când începe să se răcească

JOI

Cerul va avea înnorări temporare și doar cu totul izolat, în prima parte a zilei se vor semnala ploi slabe de scurtă durată, cu o probabilitate mai mare la munte și în regiunile vestice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în vestul Carpaților Meridionali, iar pe arii restrânse și la cote mai reduse și în sud-estul țării. Temperaturile maxime, ușor mai ridicate decât cele specifice datei, se vor încadra în general între 24..25 de grade in estul Transilvaniei si in nordul litoralului și 29 de grade in vestul si in sud-vestul Olteniei, iar cele minime vor fi cuprinse între 6 și 19 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei, unde dimineața și noaptea izolat va fi ceață.

BUCUREŞTI

Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare pe parcursul zilei, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimă va fi de 14…15 grade.

VINERI

Vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, cu înnorări după orele amiezii la munte, iar seara și noaptea în regiunile nordice și nord-estice, unde însă doar cu totul izolat se vor semnala ploi de scurtă durată. Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări în vestul Carpaților Meridionali și pe arii restrânse în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 25 de grade in etul Transilvaniei, pe litoral, poate si in nordul Moldovei si 31 de grade in Lunca Dunarii, iar cele minime vor fi cuprinse între 4 grade în estul Transilvaniei și 20 de grade în nordul litoralului. Cu totul izolat, dimineața și noaptea în depresiuni va fi ceață.

BUCUREŞTI

Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar cea minimă va fi de 14…16 grade, mai scăzută în zona preorășenească spre 10 grade.

SÂMBĂTĂ

În nordul și nord-estul țării, vremea se va răci, vor fi înnorări și pe suprafețe mici trecător va ploua slab. În restul teritoriului, regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele specifice datei, iar cerul va fi variabil, cu unele înnorări în a doua parte a intervalului îndeosebi în sud. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări la munte, iar temporar, în prima parte a intervalului în nord-est, iar noaptea pe arii restrânse în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra în general între 20 și 30 de grade, iar cele minime între 3 și 18 grade.

BUCUREŞTI

Cerul va fi variabil, cu unele înnorări noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 29…30 de grade, iar minim va fi situa în jur de 15 grade.

DUMINICĂ

Regimul termic va fi caracterizat de valori diurne în jurul celor normale datei, chiar dacă față de ziua anterioară în jumătatea sudică a țării acestea vor scădea, pe arii restrânse semnificativ. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului la munte, în nord-estul și sudul teritoriului, însă probabilitatea de apariție a ploilor va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte, iar ziua pe arii restrânse în est. Temperaturile maxime se vor încadra între 17 și 27 de grade, iar cele minime între 4 și 16 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

BUCUREŞTI

Vremea se va răci. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a intervalului, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 23…24 de grade, iar cea minimă de 10…12 grade, mai coborâtă în zona preorășenească.

DE LUNI PÂNĂ MIERCURI

Vremea se va încălzi treptat până spre mijlocul intervalului, apoi se va răci, la început în regiunile nordice, apoi și în restul zonelor. Probabilitatea de apariție a ploilor va fi în creștere spre sfârșitul intervalului în nord, nord-est și la munte.