PROGNOZA METEO. Vremea rămâne rece şi ploioasă. Cum va fi săptămâna viitoare

PROGNOZA METEO. Vremea se va menține în general închisă și mai rece decât în mod caracteristic pentru această perioadă. Temporar va ploua.

13 apr. 2019, 11:31
PROGNOZA METEO. Vremea rămâne rece şi ploioasă. Cum va fi săptămâna viitoare

PROGNOZA METEO DUMINICĂ

Vremea se va menține în general închisă și mai rece decât în mod caracteristic pentru această perioadă. Temporar va ploua în regiunile sud-vestice și sud-estice și pe arii mai restrânse, în special ziua, în restul teritoriului. Se vor acumula cantități de apă ce vor depăși pe spații mici 15…25 l/mp, cu o probabilitate mai mare în Dobrogea și în zona deluroasă a Olteniei.La altitudini de peste 1700m vor fi precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va avea intensificări în Muntenia, Dobrogea, Moldova, Maramureș și pe crestele montane, cu rafale în general între 55 și 65 km/h și va sufla slab și moderat în rest. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7 și 18 grade, cu cele mai mari valori in nord-vest, iar cele minime se vor situa între 0 și 9 grade, mai scăzute în estul Transilvaniei. Izolat, în special în depresiuni, va fi brumă.

BUCUREŞTI

Vremea se va menține închisă și mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată pe parcursul zilei. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 5…6 grade.

PROGNOZA METEO LUNI

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar se va menține mai rece decât în mod normal pentru această perioadă. Cerul va mai avea înnorări și local va ploua, cu o probabilitate mai mare ziua, în regiunile sud-vestice și sud-estice. În restul teritoriului cerul va fi variabil, iar ploile se vor semnala cu totul izolat. La altitudini de peste 1700 m vor fi precipitații mixte. Vântul va avea local intensificări, cu viteze mai mari în sud-est și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 7..8 grade in nordul Moldovei și 17 grade, in Banat, iar cele minime se vor situa între -4 și 6 grade, ușor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei. Noaptea va fi brumă local în regiunile intracarpatice și izolat în rest.

BUCUREŞTI

Vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor, dar se va menține rece pentru această perioadă. Cerul va fi variabil cu înnorări ziua, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare ziua. Temperatura maximă va fi de 12…14 grade, iar cea minimă de 3…5 grade, ușor mai scăzută la periferie.

PROGNOZA METEO MARŢI

Vremea va fi mai rece decât în mod normal pentru această perioadă în jumătatea de est a țării, unde cerul va fi mai mult noros și local va ploua. În celelalte regiuni cerul va fi variabil, iar valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. La munte, iar trecător și izolat și în Moldova și în estul Transilvaniei, vor fi precipitații mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări, în prima parte a intervalului, în zona de munte precum și în estul și sud-estul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 6 grade in nordul Moldovei si și 18 grade in vestul Olteniei, iar cele minime între -2 și 6 grade. Izolat va fi brumă.

BUCUREŞTI

Cerul va fi mai mult noros, dar probabilitatea de ploaie va fi destul de redusă. Vântul va sufla moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 14 grade, iar cea minimă va fi de 3…5 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI

Cerul va avea înnorări și temporar va ploua, local în jumătatea de est a țării și izolat în rest. La munte precipitațiile vor fi mixte. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări pe crestele montane, iar trecător și la cote mai reduse și în restul teritoriului. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 10 și 18 grade, iar cele minime între 2 și 9 grade.

BUCUREŞTI

Cerul va fi mai mult noros, iar probabilitatea de ploaie va fi relativ ridicată. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 12…13 grade, iar cea minimă de 5…7 grade.

DE JOI PANA SAMBATA

Valorile termice se vor situa în jurul mediilor multianuale. Probabilitatea de ploaie va fi mai ridicată în primele două zile ale intervalului.