PROGNOZA METEO. Vremea schimbă foaia. Apar şi NINSORILE

PROGNOZA METEO. Meteorologii ne avertizează că vremea va intra într-un proces de răcire, iar pe alocuri vor apărea şi precipitaţii. La munte, spre finalul săptămânii, ploile se vor transforma în lapoviţă şi ninsoare.

20 oct. 2014, 13:15
PROGNOZA METEO. Vremea schimbă foaia. Apar şi NINSORILE

PROGNOZA METEO. Marţi, vremea schimbă foaia în bună parte a ţării. În Crişana, în Maramureş şi în cea mai mare parte a Banatului, dar şi a Transilvaniei şi a Moldovei norii acoperă treptat cerul şi, mai ales, după-amiază şi seara plouă. Vremea rămâne frumoasă în celelalte regiuni şi doar dimineaţa e ceaţă pe arii restrânse. Vântul sufla mai tare la munte. Maximele scad în nord şi în nord-est şi se apropie de cele normale, dar în celelate regiuni avem parte de vreme caldă, cu maxime de la 13 grade în nordul Moldovei până la 25 grade în Lunca Dunării.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Marţi e încă o zi cu vreme de toamnă blândă. Cerul e variabil, ceva condiţii de ceaţă dimineaţă şi vânt cel mult moderat. După-amiază vine cu maxime în jur de 23 grade.

Citeşte şi PROGNOZA METEO pe două săptămâni

PROGNOZA METEO. Miercuri, vremea se răceste în regiunile vestice, astfel încât aici maximele sunt mai mici decât normalul perioadei. Mai mult, ploua şi local se vor acumula peste 15… 20 l de apa pe mp. În celelate regiuni vremea e încă uşor mai caldă decât în mod obişnuit, iar înnorările se accentuează mai ales spre seara şi în noaptea de miercuri spre joi vin şi ploile, chiar şi averse însoţite de descărcări electrice în Transilvania, în Oltenia şi în Muntenia şi mai puţin în Moldova şi în Dobrogea. Peste noapte, la munte, ploile se transformă în lapoviţă şi ninsoare. Maximele vor fi de la doar 10..12 grade în Dealurile de Vest până la 24 în sudul Munteniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Miercuri, vremea se menţine caldă, cu maxime de 22…23 grade. Soarele se arată peste zi, dar noaptea norii acoperă cerul şi spre dimineaţa plouă slab.

PROGNOZA METEO. Joi, vremea se răceşte în cea mai mare parte a ţării, mai accentuat în sud-vest, unde maximele scad şi cu aproximativ 10 grade faţă de ziua precedentă. Aşadar maximele vor fi doar între 8..9 grade în Dealurile de Vest şi în Oltenia şi cel mult 23 grade în Dobrogea. Cerul e acoperit de nori mai toată ziua şi temporar plouă în majoritatea regiunilor. La munte aşteptăm şi lapoviţă şi ninsoare şi tot aici vântul va sufla mai tare.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Cerul e mai mult noros şi plouă temporar joi. Vremea se răceşte, la amiază termometrele nu arată mai mult de 18 grade.

PROGNOZA METEO. Vineri, vremea e rece pentru această dată în toată ţară, cu maxime de la 5 la 15 grade. În regiunile extracarpatice cerul e încărcat de nori şi plouă pe arii extinse, în rest ploile sunt mai puţine. La munte, mai ales în Carpaţii Orientali, vor fi şi precipitaţii de iarnă, lapovita şi ninsoare. Vântul sufla mai tare în sud şi în est, dar şi la munte. În weekend, dar şi în primele zile ale săptămânii viitoare vremea e mai rece decât în mod normal în cea mai mare parte a ţării. Sâmbătă şi duminică în prima parte a zilei mai cad precipitaţii local în sud şi izolat în rest, apoi ele vor lipsi.