PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte în următoarele zile. Revin ploile

PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte în următoarele zile, însă sunt aşteptate ploi. Miercuri, în Bucureşti temperatura maximă va fi de 9 grade.

29 ian. 2019, 15:18
PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte în următoarele zile. Revin ploile

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
29.01.2019 ORA 20 – 30.01.2019 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Cerul va fi mai mult noros, iar temporar vor fi precipitații în general slabe cantitativ, local în regiunile extracarpatice și la munte și pe arii mai restrânse îndeosebi în cele centrale. În zona montană precipitațiile vor fi mixte, iar la altitudini mari va ninge, în timp ce, în restul zonelor se vor semnala mai ales ploi. Pe arii restrânse vor mai fi depuneri de polei, cu o probabilitate mai mare în jumătatea nordică a Moldovei şi a Transilvaniei. Vântul va sufla
slab și moderat, cu unele intensificări spre sfârșitul intervalului în zona înaltă a Carpaților Meridionali, unde trecător va spulbera zăpada. Temperaturile minime se vor situa, în general, între -5 și 6 grade. Pe spații mici, se va forma ceață.

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi noros și temporar va ploua slab. Vântul va sufla în general slab, iar spre sfârșitul intervalului vor fi condiții de ceață. Temperatura minimă va fi de 1…2 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
30.01.2019 ORA 08 – 31.01.2019 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi în general închisă, iar local și temporar vor fi precipitații. Acestea vor fi mixte la munte, în timp ce, în restul teritoriului va ploua, iar cu o probabilitate mai mare în Transilvania, trecător se va semnala și lapoviță. Precipitațiile vor fi în general mai intense și mai frecvente în Carpații Meridionali și în zona submontană a Olteniei, unde pe arii restrânse se vor acumula cantități de apă ce vor depăși 15 l/mp, iar punctiform 20 l/mp. La
începutul intervalului, pe spații mici în centru și nord vor fi depuneri de polei. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare la munte, în special pe creste, iar la cote mult mai reduse, pe parcursul zilei și în sud-est. Temperaturile maxime se vor încadra între 0…1 grad în nordul Moldovei și în jur de 13 grade în Dobrogea, iar cele minime între -3 și 6 grade. În zonele joase se va semnala ceață.

LA BUCUREŞTI
Cerul va avea înnorări, și în special din orele serii, temporar va ploua slab. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 8…9 grade, iar cea minimă de 2…3 grade. Dimineața vor fi condiții de ceață.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
31.01.2019 ORA 08 – 01.02.2019 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține închisă, iar temporar vor fi precipitații slabe cantitativ, local în est, sud-est și în centru precum și la munte și pe spații mici în restul teritoriului. Precipitațiile vor fi mixte la munte, în timp ce, în restul teritoriului se vor semnala mai ales ploi. La începutul intervalului, pe spații mici vor fi condiții de polei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 2 și 12 grade, iar cele minime între -5 și 5 grade,
ușor mai ridicate în Dobrogea. Dimineața și noaptea, în zonele joase de relief îndeosebi din sud, pe arii în general restrânse va fi ceață.

LA BUCUREŞTI
Cerul va fi noros, iar trecător, la începutul intervalului apoi din nou seara și noaptea va ploua slab. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de 1…2 grade.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
01.02.2019 ORA 08 – 02.02.2019 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în sud-est, unde trecător în prima parte a zilei pe arii restrânse va ploua slab. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în regiunile vestice. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 2 și 10 grade, iar cele minime între -4 și 6 grade, mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei și în nordul Moldovei. Local, mai ales dimineața și noaptea, se va semnala ceață sau nebulozitate joasă stratiformă în sud și est și izolat în rest.

LA BUCUREŞTI
Vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 7 grade, iar cea minimă va fi de -3…-1 grad.

PROGNOZA METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL
02.02.2019 ORA 08 – 03.02.2019 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, local cu ceață sau nebulozitate joasă stratiformă posibil asociată cu burniță mai ales dimineața și noaptea, în regiunile extracarpatice și izolat în rest. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări temporare în regiunile vestice și pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 4 și 12 grade, iar cele minime între -6 și 9 grade.

LA BUCUREŞTI
Vremea se va menține caldă. Cerul va fi variabil, iar dimineața și noaptea vor fi condiții de ceață. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 7…8 grade, iar cea minimă de 0…2 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL
03.02.2019 ORA 08 – 06.02.2019 ORA 08

ÎN ŢARĂ
Regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele climatologice specifice perioadei. Probabilitatea de apariție a precipitațiilor, slabe cantitativ, va fi în creștere din a doua parte a intervalului.

LA BUCUREŞTI
Regimul termic va fi caracterizat de valori mai ridicate decât cele climatologic specifice perioadei.

Citeşte şi PROGNOZA METEO LUNARĂ: Cum va fi vremea de Ziua Îndrăgostiţilor 2019