PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte treptat

PROGNOZA METEO. Dimineţile care vor urma vor fi dominate de ceaţă, însă temperaturile vor urca uşor. Pe măsură ce vremea se va încălzi îşi pot face apariţia şi ploi slabe.

29 oct. 2014, 14:20
PROGNOZA METEO. Vremea se încălzeşte treptat

PROGNOZA METEO. Joi, după mai multe zile cu temperaturi foarte scăzute pentru această perioadă, vremea se încălzeşte în sfârşit în regiunile extracarpatice, astfel încât regimul termic se apropie de normalul datei din calendar în cea mai mare parte a ţării. Drept urmare, meteorologii prognozează după-amiază de la 8 grade în Moldova până la 14 grade în Dealurile de vest. Norii mai acoperă o bună parte a zilei regiunile sudice şi sud-estice şi mai plouă slab, pe arii restrânse în Oltenia şi în Muntenia şi doar izolat în Dobrogea. Dimineaţa, în zonele joase va fi puţina ceaţă.

VREMEA IN BUCURESTI. Joi mai sunt înnorări şi posibil ploaie slabă în prima parte a zilei. Vântul nu se agită, iar temperaturle cresc uşor şi aşteptăm în jur de 11 grade după-amiază.

PROGNOZA METEO. Vineri, presiunea atmosferică rămâne ridicată şi ne asigură o vreme în general frumoasă. Doar dimineaţa în zonele joase vor fi ceva nori stratiformi şi pe arii restrânse ceaţa, singurul fenomen demn de semnalat. Vântul devine mai agitat în Moldova, în Bărăgan şi în Dobrogea, iar maximele pleacă de la 7 grade în nordul Moldovei şi ajung la 15 grade în sudul ţării.

VREMEA IN BUCURESTI. De o vreme mai plăcută se bucură, vineri, şi locuitorii capitalei. Dimineaţa sunt condiţii de ceaţă, mai ales în zonele preorăşeneşti, dar după disiparea ei soarele e mult mai darnic decât în zilele anterioare şi mercurul din termometre urcă până la maxime în jur de 13 grade.

PROGNOZA METEO. Luna noiembrie debutează cu înnorări temporare, mai ales în zonele extracarpatice, iar în zonele joase, dimineaţa, va fi ceaţă pe arii restrânse. Vântul suflă ceva mai turbulent în sud-est. Vremea se răceşte uşor în cea mai mare parte a tarii astfel încât maximele se vor situa în general între 6 grade în nordul Moldovei şi cel mult 14 grade în Oltenia.

VREMEA IN BUCURESTI. Sâmbătă, vremea se răceşte uşor, maximele prognozate vor fi în jur de 11 grade, uşor mai mici decât în mod normal la început de noiembrie. Sunt şanse sporite ca ziua să înceapă cu ceaţă, apoi norii mai acoperă doar tempoar cerul.

PROGNOZA METEO. Duminică, deşi în zonele joase în primele ore vor fi nori joşi, pe alocuri asociaţi cu ceaţă, pe măsură ce ne îndreptăm spre amiază vremea e tot mai plăcută, cu cerul variabil. Nu se pune problema precipitaţiilor, iar vântul nu se agită în nicio zona a  ţării. Maximele vor fi de la 7..8 grade în centru până la 14 grade în Dealurile de vest. În primele zile ale săptămânii viitoare temperaturile cresc treptat şi vor fi maxime apropiate de cele normale în prima decadă a lunii noiembrie. Nu aşteptăm precipitaţii, dar în zonele joase noaptea şi dimineaţă vor fi ceaţă şi nori josi, izolat, poate şi burniţă.