PROGNOZA METEO. Vremea se menţine răcoroasă în următoarele zile

Publicat: Miercuri, 26 Septembrie 2018 16:03 // Actualizat: Miercuri, 26 Septembrie 2018 16:03 // Sursa: romaniatv.net

PROGNOZA METEO. Vremea va fi în continuare rece, mai ales dimineaţa şi noaptea. Temperaturile maxime se vor situa între 12 şi 21 de grade, iar cele minime între 0 şi 10 grade, mai scãzute în depresiuni spre -3...-4 grade, dar şi mai ridicate pe litoral, pânã la 12...13 grade.

PROGNOZA METEO LA NOAPTE. Vremea va fi deosebit de rece, cu temperaturi minime cuprinse între -3 şi 9 grade, mai scãzute în depresiunile Carpaţilor Orientali pânã spre -6 grade. Se va produce brumã în centrul teritoriului, pe ariiestrânse în est şi în dealurile Olteniei şi ale Munteniei şi izolat în rest. Cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab pânã la moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane şi pe litoral. Pe suprafeţe mici, în depresiuni, se va forma ceaţã.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi deosebit de rece pentru aceastã datã, urmând a se înregistra o temperaturã minimã de 3...4 grade, mai coborâtã în zona preorãşeneascã pânã în jurul valorii de 1 grad, unde vor fi condiţii de brumã. Cerul va fi senin, iar vântul în general slab.

PROGNOZA METEO JOI. Deşi valorile termice vor creşte uşor faţã de intervalul precedent, vremea va fi în continuare rece, mai ales dimineaţa şi noaptea. Temperaturile maxime se vor situa între 12 şi 21 de grade, iar cele minime între 0 şi 10 grade, mai scãzute în depresiuni spre -3...-4 grade, dar şi mai ridicate pe litoral, pânã la 12...13 grade. În primele ore ale intervalului va mai fi brumã, local în centrul ţãrii şi izolat în rest, iar noaptea, pe suprafeţe mici se va forma ceaţã, în special în zonele joase. Cerul va fi variabil ziua în jumãtatea de est a teritoriului, dar mai mult senin în restul timpului şi al spaţiului. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele Carpaţilor Meridionali şi Orientali.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI. Valorile termice vor marca o creştere uşoarã, dar vremea va fi în continuare rece, mai ales dimineaţa şi noaptea. Cerul va fi variabil, mai mult senin în partea a doua a intervalului. Vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã va fi în jur de 19 grade, iar cea minimã de 5...7 grade, uşor mai coborâtã în zona preorãşeneascã.

 

PROGNOZA METEO VINERI. Vremea va fi în general frumoasã, iar valorile termice vor continua sã creascã, astfel încât se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade. Cerul va fi mai mult senin ziua, dar va deveni variabil noaptea, cu unele înnorãri şi local ploi slabe în nordul şi nord-vestul ţãrii. Vântul va sufla slab şi moderat, cu uşoare intensificãri pe crestele montane. Temperaturile maxime se vor situa între 18 şi 25 de grade, iar cele minime în general între 4 şi 14 grade. Dimineaţa şi noaptea, în zonele joase de relief, pe arii restrânse va fi ceaţã.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi în general frumoasã şi va continua sã se încãlzeascã uşor. Cerul va fi mai mult senin ziua şi variabil noaptea, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 23...24 de grade, iar cea minimã de 8...10 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA. În jumãtatea de nord a teritoriului valorile termice vor fi mai coborâte faţã de ziua precedentã şi se vor situa sub mediile multianuale, înnorãrile vor fi accentuate şi pe arii relativ extinse va ploua, izolat mai însemnat cantitativ. În restul regiunilor, vremea va fi apropiatã de normalul perioadei din punct de vedere termic, cerul va fi variabil, cu înnorãri în special seara şi noaptea, când pe spaţii mici va ploua. În Carpaţii Orientali, la altitudini mari, noaptea precipitaţiile vor fi şi sub formã de lapoviţã sau ninsoare. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri pe crestele montane şi în Bãrãgan. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 10...11 grade în nordul ţãrii şi 23...24 de grade în sud, iar cele minime se vor încadra între 4 şi 14 grade, uşor mai coborâte în depresiunile din estul Transilvaniei.

VREMEA ÎN BUCUREŞTI va fi apropiatã de normalul perioadei din punct de vedere termic. Cerul va fi variabil ziua, cu înnorãri mai ales seara şi noaptea, când va creşte probabilitatea pentru ploi de scurtã duratã. Vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi în jur de 23 de grade, iar cea minimã de 10...11 grade.

TENDINTA

DUMINICA - Valorile de temperaturã vor scãdea în toatã ţara, astfel încât se vor situa sub mediile multianuale. Maximele termice vor fi cuprinse între 14 şi 20 de grade, iar minimele, în general, între 2 şi 11 grade. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri la munte şi în regiunile sudice, unde pe spaţii mici va ploua slab. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificãri temporare în regiunile estice şi sud-estice.

LUNI, MARTI si MIERCURI - Valorile de temperaturã vor fi în creştere, astfel cã se vor situa în jurul celor caracteristice acestei perioade. Probabilitatea de apariţie a precipitaţiilor va fi mai ridicatã la munte şi în regiunile sudice.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
        Citeste mai mult despre:   
ANM meteo prognoza meteo vremea in bucuresti
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
26 sep 21:26
Răspunde | Votează email 0 email
Neagu Mircea
Si Norii de unde vin ? De la Polul Nord ? Cand sunt Nori , deodata se face mai rece Afara .
1
EUR
4.7621
RON
20 May
noapte 15 °
zi 27 °
Ultimele joburi adaugate
24 H