PROGNOZA METEO. După caniculă, vremea se răceşte în toată ţara şi va ploua

PROGNOZA METEO. După episodul canicular de la începutul săptămînii, marţi vor fi furtuni violente în mare parte din ţară.

22 iul. 2019, 16:41
PROGNOZA METEO. După caniculă, vremea se răceşte în toată ţara şi va ploua

PROGNOZA METEO MARTI: Vremea va fi în general instabilă și răcoroasă în cea mai mare parte a țării, chiar rece în nord-est și centru. Cerul va avea înnorări temporar accentuate și se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului ziua local în jumătatea de est a țării și izolat în rest, iar noaptea cu precădere în sud. Pe suprafețe mici vor fi cantități de apă mai însemnate și condiții de grindină. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 21 și 32 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse între 10 și 21 de grade.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi răcoroasă și ușor instabilă. Cerul va avea înnorări și vor fi perioade cu averse, trecător descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă va fi în jur de 27 de grade, iar cea minimă de 16…17 grade.

PROGNOZA METEO MIERCURI: Vremea va fi în general normală din punct de vedere termic și se va ameliora sub aspectul ploilor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări, averse și posibil descărcări electrice local în zonele montane și pe suprafețe mici în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări ziua în est, nord-est, sud-est și pe crestele montane. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 23 și 31 de grade, iar cele minime între 9 și 21 de grade.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi normală sub aspect termic. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, dar probabilitatea de ploaie va fi redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi în jur de 28 de grade, iar cea minimă de 15…17 grade.

PROGNOZA METEO JOI: Vremea se va încălzi ușor în cea mai mare parte a țării, iar în vest și sud va deveni local călduroasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza în jumătatea de est a țării, unde pe arii restrânse vor fi ploi de scurtă durată și posibil descărcări electrice. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări în prima parte a intervalului în regiunile estice și la munte, cu precădere pe creste. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 34 de grade, iar cele minime se vor încadra între 9 și 21 de grade.

LA BUCUREŞTI: Vremea se va încălzi ușor și va deveni călduroasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza și seara, dar condițiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 30 de grade, iar cea minimă va fi de 16…18 grade.

PROGNOZA METEO VINERI: Vremea va fi călduroasă în vest și sud și local în centrul țării. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporar accentuate după-amiaza când se vor semnala averse și descărcări electrice, local în zona de munte și izolat în restul teritoriului. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări de scurtă durată în timpul ploilor. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 25 și 34 de grade, iar cele minime se vor încadra între 10 și 21 de grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

LA BUCUREŞTI: Vremea se va menține călduroasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări pe parcursul zilei, dar probabilitatea de ploaie va fi destul de redusă. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul a 30 de grade, iar cea minimă va fi de 17…19 grade.

PROGNOZA METEO SAMBATA: Vremea va fi călduroasă în special în vestul, sudul și centrul țării. Vor fi averse în majoritatea regiunilor.

LA BUCUREŞTI: Vremea va fi călduroasă. Probabilitatea pentru averse va fi ridicată.