PROGNOZA METEO. Vremea se răceşte şi se întorc ploile

PROGNOZA METEO. Vremea va fi normală din punct de vedere termic în următoarele zile. 

19 mart. 2019, 15:40
PROGNOZA METEO. Vremea se răceşte şi se întorc ploile

PROGNOZA METEO MIERCURI

ÎN ŢARĂ

Vremea va fi normală termic. Cerul va fi variabil în vest și nord-vest, iar în restul teritoriului va fi mai mult noros. Temporar vor fi precipitații, slabe cantitativ, ploi la nivel local în sudul, centrul și estul țării și izolat în rest și predominant ninsori în zona de munte. Vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări, îndeosebi în cursul zilei, în est, sud-est și vest. Temperaturile maxime se vor încadra între 7 grade în nordul Moldovei și 15 grade în Lunca Dunării, iar cele minime vor fi cuprinse între -3 și 7 grade. Spre sfârșitul intervalului, local în nord-vestul țării și izolat în depresiuni se va produce brumă, iar pe arii restrânse, în zonele joase de relief, mai ales din vest și nord-est, vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi normală termic. Cerul va fi mai mult noros și, trecător, va ploua slab. Vântul va sufla în general moderat. Temperatura maximă va fi de 13…14 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 5 grade.

PROGNOZA METEO JOI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va menține normală termic. Cerul va fi variabil, cu înnorări mai accentuate ziua în regiunile sudice și în zonele montane aferente, unde izolat și trecător vor fi precipitații slabe, ploi în zonele joase de relief și mixte la munte, iar seara și noaptea cu precădere în nord, nord-est și parțial în centru, unde condițiile de precipitații vor fi reduse. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra, în general, între 9 și 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse între -5 și 7 grade. Izolat vor fi condiții de ceață, iar în regiunile intracarpatice și în zonele deluroase din sudul teritoriului, de brumă.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi normală termic. Cerul va mai avea înnorări în prima parte a zilei când, trecător, va ploua slab, apoi se va degaja. Vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 12 grade, iar cea minimă va fi de 1…3 grade.

PROGNOZA METEO VINERI

ÎN ŢARĂ

Vremea se va încălzi față de ziua precedentă, devenind caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul va avea înnorări temporare în regiunile estice, unde izolat și trecător vor fi condiții să plouă slab, iar în restul teritoriului va fi variabil, mai mult senin noaptea. Vântul va sufla slab și moderat, cu unele intensificări la munte și în est. Temperaturile maxime se vor încadra între 11 și 19 grade, iar cele minime între -2 și 9 grade. Izolat, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață, iar în depresiuni, de brumă.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi predominant frumoasă și se va încălzi față de ziua precedentă, devenind caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, mai mult senin noaptea, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 16…17 grade, iar cea minimă de 2…3 grade.

PROGNOZA METEO SÂMBĂTĂ

ÎN ŢARĂ

Vremea va deveni deosebit de caldă pentru această dată în cea mai mare parte a țării. Cerul, mai mult senin, va avea unele înnorări în regiunile estice, unde izolat și trecător vor fi condiții să plouă slab, mai ales în prima parte a zilei. Vântul va sufla slab și moderat. Temperaturile maxime se vor încadra între 12 și 20 de grade, iar cele minime vor fi cuprinse, în general, între 0 și 8 grade. Izolat, dimineața și noaptea, vor fi condiții de ceață.

LA BUCUREŞTI

Vremea va fi predominant frumoasă și deosebit de caldă pentru această dată. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab până la moderat. Temperatura maximă va fi de 17…18 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 5 grade.

TENDINŢA EVOLUŢIEI VREMII PENTRU INTERVALUL 24.03.2019 ORA 08 – 27.03.2019 ORA 08

ÎN ŢARĂ

Valorile termice se vor menține peste mediile climatologic specifice datei în majoritatea regiunilor, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi ridicată la început în vestul, centrul și nordul țării, apoi și în restul teritoriului.

LA BUCUREŞTI

Valorile termice se vor menține peste mediile climatologic specifice datei, iar probabilitatea de apariție a precipitațiilor va fi în creștere spre sfârșitul intervalului.